返回列表 發帖
咁貴 有冇kay isn't me ar
佢個concert好似吸引過part 3
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

佢應該有改嘢,想親你之前寫董浦27歲,而家出碟改咗做18歲
geminian 發表於 2020-12-13 01:51

點解會咁樣改?!
但想親你 唔係講緊戴慈欣?
呢首好似係當中唯一/兩首 冇心姐做和音
感覺上唔係講述緊董浦

會有唱片公司簽Kay 嗎?
xteve 發表於 2021-1-2 12:38

環球飽和㗎啦 兩個妹妹各據山頭
貪心華納會唔會再嚟搶
組華納天后宮

環球機會細但都覺得唔係完全冇可能
   因為Gin個感覺似會離巢 Gin呢2年條路有啲似Kay 10-11翻版咁(10 ...
foreverkontinue 發表於 2021-1-2 14:23

我睇法有少少唔同
因為aga非全約 所以要留住佢 要更落力 2020所以全力捧 搏繼續合作

gin成個catalogue畀球記買起 舊多新歌喺哂球記手上
佢已經冇乜bargaining power
即使球記唔捧 將佢降格為前輩歌手 佢都未必會走

最詭異係其實可以播多d janice/gin 可以please到華納/環球
點解要keep舊銅俾kay...
kayzzz 發表於 2021-1-2 14:27

係囉 冇從呢個角度諗過...
可能傳統觀念睇 佢最有收視率保證 903絕對想佢繼續玩

不過老實講 而家係一號人物 女銅個獎根本唔洗公司fight都有 幻國真係準備終止合作? 仲未睇得透
anyway 773312pj快d繼續落去 好期待

咁未必係壞事 各大公司去搶勒