返回列表 發帖
張poster 拍得好正,最like佢哩個陽光笑容 :)

正常應該出新碟先,黎宣傳個concert,因concert先係主菜,
已經 xyz ...

今日,同步出"愛同步"MV, 發佈 concert news, 再今晚首播劇集,都算有計劃過,有宣傳助力!
星夢,+1分啦 XDD

新人,可連續2年開到 Concert, 5錯,5錯!
Fred, Good show!!!!!

估唔到連cm都有打手
Lewis 發表於 2015-7-6 18:50

你講我牙???

哈,打手,無我份,我未夠班! XDDD
我只係小fans 一個, 買下佢碟,睇佢concert 甘乍!

只不過,見到張poster 下下比人倒葡萄汁,檸檬,
就拿只手指去抹一抹!

想簽都唔好轉啦,轉會好可能俾人雪幾年,更可能被封殺。
反OT:不過可能上次熊貓票房好好,星夢先咁快 ...
kayzzz 發表於 2015-7-6 21:18

佢上年只碟上到全年10大銷量,演唱會就唔係一開賣就滿,最後都全滿,
以一個新人,你做老闆,都識點做生意啦!

今年再開,我一定睇,佢5係唱K,係唱band!
DVD 一定買!

真係有打手
hinz 發表於 2015-7-6 22:25

版主,你又講我牙?  XDDD
不如,明日,我打去AEG 訂個張飛,
你比$, 當係我哩個 thread 打手費!
多謝, $600+32 正!!!!!

粉絲行為,偶像找數 ... 唔好 意氣用事

坤哥個粉絲 點煩都好,未發過火,啲文章亦好有分析性 ...
Bluejays 發表於 2015-7-6 22:54

甘我想問,我邊一句係假話,
令人覺得我係打手? 而且我亦無發火或任何言論,令人不安!

一個歌手,唔係perfect,有缺點亦有優點,
有人唔like, 但一定會有人like,
點解like 佢個人講,就一定係講錯?

Ps: Bluejays 我好多謝你提點^^