返回列表 發帖
陳蕾在首場個唱曾說:「瑕疵一定有㗎,但你哋寧願睇我小心翼翼,定係帶住瑕疵放開嚟唱,我都會擁抱所有嘅 ...
梨胃言 發表於 2024-3-5 12:39

嬋嬋行得太前
如果我走音,鍾意我嘅人都會覺得好聽
蕾粉無資格反嬋了
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

佢應該問WARNER 點解果年出得2首歌
快劍俠 發表於 2024-3-5 23:42

2021 年有三首主打 + 凡星
我俾咗女銀佢
係佢咁多年最好嘅一年

各大 Facebook Groups/Pages 及論壇
   當時到處都係 Sin 女啲 Fans 係到出征,不停地征伐,係到問點 ...
FY5856 發表於 2024-3-6 09:09

竟然有人未睇過蕾衛兵歷年啲出征
班友真心癲

很多節目都幫女金護航
應該繼續蟬聯啦…
l00540 發表於 2024-3-6 15:45

陳蕾世一
支持拎多十屆

愈整愈噁心,幾時先至完
   903 俾番 Talent 拎應得既獎好嗎
   定係而家d人好多都係聾嫁 ...
FY5856 發表於 2024-3-7 09:32

認同最尾嗰句

見上面有人話「屈走音」
其實走音係無得屈嘅
不過的確每個人對音準嘅觸覺同要求唔同
至於係咪樂迷入面嘅劣幣驅逐良幣
就留返俾自己判斷

997 肯定係蝦餃老母冠
成個星期每個節目必播一次…