返回列表 發帖
以小明hit嘅程度嚟講
903對佢一向都唔算特別好
冇拎過女三甲
唱作成日俾人調低
冠都唔多
十大又少 ...
mosesming 發表於 2023-8-2 12:15

我諗主要係無大公司back up
類似case 佢又無謝立琪嘅地位
都唔可以話903 唔太支持佢嘅但同意欠佢女三甲
Provided that 啲阿茂阿壽都可以入多過一次女三甲
同埋造馬輸唱作金俾林狗真係嬲咗

今年佢幾首都ok 但一首冠都無就慘啲
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

而家903好似唔太敢或唔太想冠小明
Serendipity 發表於 2023-8-2 19:05

我都有咁嘅感覺
連某老個至尊都可以咁換走
真係唔出奇

我迦係咪見我堅啲快歌咁膠
自己又要出返首膠歌抗衡?

得罪講句 連阿儀都數到12
AGA剩係count to ten真係輸晒

取替咗認做career worst ...
JasOh103 發表於 2023-8-4 20:17

你識條春咩
認點會係career worst

咁邊首係? Everyday?
(唔計demo/合唱)
JasOh103 發表於 2023-8-4 21:03

Everyday 正囉唔該
我覺得係野狒狒
但都唔係好bad

咁邊首係gin lee career worst?
幸福悶?(唔計demo/合唱)
on07111 發表於 2023-8-4 22:00

幸福悶同私煙係best 10 囉
Career worst 我覺得係以愛情的罪名(要search 返先記得歌名)
真係嚇死寶寶

話說我唔知sica 係咩樣

少少似游學修條女的
kevin2011 發表於 2023-8-5 13:49

Search 咗Sica 嚟睇
游狗條女靚過佢好多下喎