返回列表 發帖
《偷東西的女孩》
曲:徐浩
詞:林若寧
編:徐浩/黃兆銘
監:徐浩

失蹤人口突然返嚟唱徐浩/黃兆銘大歌{: ...
liwaynejason 發表於 2023-10-2 00:43

原來企街已經唔算普通
呢首聽一段就聽到打晒喊路無再聽落去
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

其實抽同與我無關今年嚟講算hit
就算最唔hit嘅第二人格都hit過哂JF -O-O 陳伯最hit嗰首 ...
梨胃言 發表於 2023-10-2 14:33

咪就係
啲人對MC 要求特別苛刻
連派多一兩首歌呢啲做歌手基本工作都夠膽死講成食相難睇
同時其他男歌手今年搵首稍為多人識嘅都404 not found

903 愛 -O-O 愛到hea半年都可以攞金

明明今年得一首好聽
tamabaron 發表於 2023-10-2 14:45

林家謙今年真係唔知做過啲咩嚟值得拎金
903 真名係咪林家謙台?

即是咁
唔好同其他人比較住
單純今年林家謙做咗啲咩嚟值得拎男金?
So far 無人答到

高皓正幾時comeback

2人新裝
黃金入球
冬甩
少女大帝
不要驚動愛情
有鬼
問問Master Joe
雪映移城
搭錯車
...
mosesming 發表於 2023-10-2 22:33

漏咗05 年金曲金大熱雨裡同行

反正今年無個值,點解唔比JF攞返次
小猫子222016 發表於 2023-10-3 23:58

反正今年無個值,點解唔比Jason 攞返次
反正今年無個值,點解唔比On 仔攞返次
反正今年無個值,點解唔比Wan K 攞返次

利申:jf jason mc 拎我都ok

林家謙盧冠廷兩代喃嘸佬…
呢個組合都頗癲

金:鄭秀文
    最女:陳慧琳
Willjohnson 發表於 2023-10-5 11:48

最女all in 陳慧琳
點都值拎一次

講到其他人冇白卡粉咁
今年年頭頒獎禮後係 FB 見都唔少仙女啲Fans出黎怨天怨地怨啲台唔識嘢又盛。講到仙女 ...
FY5856 發表於 2023-10-7 17:22

仙女咁脫俗
拎世俗嘅女金侮辱咗佢啦
留返俾啲俗氣嘅歌手拎啦
例如幸兒

至尊歌比蛋記玩爛晒:失魂記、心之科學、隱形遊樂場

睇唔出上面三首邊首值至尊 ...
敗犬女王 發表於 2023-10-8 16:30

心之相對地較正常(唔代表值)
另外兩首真係膠都費事俾