返回列表 發帖
嘥 _ 氣................
冇一秒入到過
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

mychart- 發表於 2017-10-3 21:16

Good pic四場三面台 = 三場四面台
仲要seating plan黑過嬌姐
過氣走音天后人瑞你真係覺得自己對得住d 忠粉?
祝d 黃牛炒農晒全場吉櫈
唱咩minor major classics 丫
到時唱空櫈同歌唱祖國啦
嬲豬

我只係知千嬅開到8場係話俾大家知開最多7場果d假巡迴女歌手未夠班做天后羅 ...
Kaybb 發表於 2017-10-3 21:27

你冇野呀嘛?
好心你就唔好借d 椅插其他歌手啦
曲定直都唔識分
咁你言下之意即係人瑞響今年之前未開夠8 場就未係天后啦?
Logic fail 到一個點就出少句聲啦

搞咩今次係咁出事,
POSTER 賣飛 隻歌 連POSTER電話又出事
而家連dancers 都出事
係咪真係近得容祖多就出事 ...
艾石仔 發表於 2017-10-4 21:51

好簡單
今次根本冇心開
純粹為左頂劉華檔期死頂
求其揾一大堆sponsor 搞掂佢
十幾廿年既fans? 話 _ 知你地啦

以前ge千嬅可能會為做而做,但而家ge佢應該唔會
千嬅訪問有講呀,其實今次佢係主動想要個期架,因 ...
happychicken 發表於 2017-10-4 22:05

對住成班保險佬定南亞人唱就係用心回饋?笑死人咩

過L晒氣又走音,炒乜Q呀,diu
Jacz 發表於 2017-10-6 12:27

Agree走音天后炒黎做乜姐
係都炒當紮既阿漿啦.............

人瑞bb 響呢一役會流失幾多fans 呢

CY Kong既都reject?佢d歌又高質質素又穩定喎
Jacz 發表於 2017-10-11 00:05

會唔會係Reject 而家呢首揀左姊妹?

是咪on9 架
一入到去已經冇晒連位
佢自己同班南亞佬唱L 飽佢啦

美祖,城城都試過開第一場之後先加尾場,好似係
Jacz 發表於 2017-10-16 14:22

蝦餃老母飛天舞會試過頭場開左先加第12 場