返回列表 發帖
LB過咗12點?
kelvinyu188 發表於 2018-1-2 14:25

尾場好似過左

Eason應該今晚去卦.......
仲有肥Y都未去
swl 發表於 2018-1-2 14:51

如果肥Y 去, 姐係今晚又還債

唔係喎,有人話依家好似係11點幾已經要罰錢
Jacz 發表於 2018-1-2 15:07

都仲係到12點丫
http://www.lcsd.gov.hk/en/hkc/common/form/hkc_scale_hire_c.pdf

31有錄,同埋對比返邊場既衫同31號既一樣就知嗰場應該都有錄
Jacz 發表於 2018-1-2 15:10

未必嫁, 之前JY 1314隻DVD d 衫都係跳黎跳去
有d 仲要A 場畫面, 但B 場聲音

都仲係到12點丫
aRh3i 發表於 2018-1-2 15:10

岩岩係到細睇, 搞一次演唱會個費用都好拿貴

今晚target 1230am!!!
matthewyky 發表於 2018-1-2 15:22

佢實話, 聽日要返工喎

請咗假啦。
matthewyky 發表於 2018-1-2 16:04

我無請haha

真係下下都要計到足啊陰功但係沒寫超時罰款?
steven891026 發表於 2018-1-2 18:55

第一項租用場地時間只到12點, 零時一分開始就每小時計

知道啊 但係沒寫超時演出既罰款系幾多咯
steven891026 發表於 2018-1-2 19:05

超時租用場840 一小時, 之後下面唔同雜項(8至12, 已過4小時, 再每小時計)

今晚Single大家唔好大聲跟著唱,想靜靜聽佢唱live
Nathan 發表於 2018-1-2 19:27

我都會靜靜聽Single

希望你拍到片
Kyle_ 發表於 2018-1-2 19:32

試下啦  今日坐果行高一級, 前面無人遮

好驚encore果陣 d人嗌愛人 再見二丁目 有發生過

大家試下嗌下 華麗嫁果d
雖然預左佢答:冇準備wor 留番開m ...
jason567 發表於 2018-1-2 19:36

我想聽陌路 塔羅迷

咁快!
Nathan 發表於 2018-1-2 19:47

仲搭緊車ja

1159 完場

回復 4229# Jacz

明明頭先有機會有我等我在

有冇詳情
treee 發表於 2018-1-3 00:15

D 人叫我等我在, 之後千嬅已經唱左一句話應該唱到
問埋band 都摷緊譜, 我拎起機準備錄
千嬅再問我等我在o5ok, 綠區有人話唔要

見佢爛聲唔忍心
thm 發表於 2018-1-3 00:24

2nd encore fc 有lead 嫁, 個lead 唔到
太多街客, 亂咁啪, fc 試過好多次都lead 唔到
同埋31號fc 分兩邊坐, 今次係哂1邊

邊個咁衰!咁後尾唱左邊隻
jason567 發表於 2018-1-3 00:31

勇

YES! 藍區 有人叫 姊妹, 我又係d_u 出聲
siongguan 發表於 2018-1-3 00:47

我前面都有人叫再見二丁目果d

算啦 當你係佢 你就會好想用d時間多謝d戰友 d幕後功臣
    當係你被多謝謝既人 就會明佢台上既一句 ...
eldrian710 發表於 2018-1-3 01:12

你最後有冇入後台?

我坐藍區山腰隔離段個pair夫婦仲要唱完我係我就走左

我等我在個度我著哂4K mode機,點知{:1_1 ...
pigeon 發表於 2018-1-3 01:29

佢最後的歌錯得好勁lol

藍區字母行真係超多街客.......仲dead father 過HANA
matthewyky 發表於 2018-1-3 02:12

以後買飛都唔知點算, 想坐點但冇氣氛
坐後先有返dd咁-.-

31號我坐綠區前面,超好反應!勁high!

不過31號冇得同今日比........

So sad ...
matthewyky 發表於 2018-1-3 02:16

我31號都係坐藍區字母, 但當日氣氛好好多, 附近d人都叫識哂d歌咁

31似尾場多過今晚
帥小寶` 發表於 2018-1-3 02:19

睇怕dvd應該放31號多

估到佢啦 新年同easter都放假 不過佢chur左好耐
    佢好似有錄定左歌 希望會就派 ...
eldrian710 發表於 2018-1-3 10:46

好想睇尾場果段

youtube有琴晚全首123321
https://www.youtube.com/watch?v=x-DSYa87WqQ

反而YY黎左ig 完全無po 美千

淨係po 余文樂
放空 發表於 2018-1-3 20:07

連債都無唱, 係咁嫁啦

唉本身都唔expect 佢唱live 好聽

話時話, 我只係淨番一個想佢同美千唱live, 就係梁朝偉,希望有生之年 ...
放空 發表於 2018-1-3 20:18

下次千嬅再開黎個「星之碎片」行動 ?

寰亞開始係YOUTUBE做野la...
我ac比佢搞到停左la

https://www.youtube.com/watch?v=3nZW0_IdgsI
尾場2nd encore
8分15秒唱左一句我等我在

狗仔頭d片都好似無曬......
pika927 發表於 2018-1-4 08:38

我估狗仔頭ac 可能都停左權
有無人知佢youtube ac name?

好似係呢個:
https://www.youtube.com/channel/UCLyhjVb5_mpl0se3YoU3zyw/feed
環亞好賤!淨係del左千嬅d ...
happychicken 發表於 2018-1-4 15:29

佢依個ac d 片全部兩年前既

好彩j 左123321條片好多次寰亞先del

尋日又j 埋張志明條片

希望佢快d出碟同整個靚封面 ...
放空 發表於 2018-1-4 21:22

123321大合唱我岩岩都up埋上google drive了

其實根本就蠢左啦,千嬅冇可能用我等我在做ending song,所以一定可以聽多一首,急咩呢? ...
powerful 發表於 2018-1-5 01:20

唔理佢會唔會用黎做ending song la..
聽我等我在都好過聽勇lol

jw d飛炒燶哂

今朝發夢千嬅落返去之後又再上返黎唱我等我在

演唱會後遺症開始發作而家一日起碼聽5次尾場123321
8283 發表於 2018-1-5 12:15

聽幾多次喊幾多次

唔知等到幾時瑞瑞先再有機會開聖誕跨年show了
Jacz 發表於 2018-1-5 20:21

我覺得佢自己唔會再開聖誕跨年
分分鐘紅館已經black list左佢lol
次次d人都唔肯走lol

如無意外會係農曆新年前出吧,好多人買定演唱會碟來過年招呼人
stone@stone 發表於 2018-1-8 01:57

唔好諗太多
我估千嬅起碼過埋年先會肯補錄返D音
隻碟最快起碼都要復活節-6月左右啦

雖則3面台正常係剪少好多野, 但問題係依個係跨年
錄左3場, 加埋揀返要咩畫面都有排剪

一千零一個

一定要入碟呀
lemontea1069 發表於 2018-1-8 17:53

1001要睇佢肯唔肯入碟了..

24,31,2 only?
fifty1205 發表於 2018-1-8 16:19

其實場場都有錄嫁只係有幾場會有多幾個揸住機周圍走補鏡頭咁解