返回列表 發帖
以佢既號召力,開夠4 5場都仲得

想問大家 收到優先飛未吖?
hin0526 發表於 2017-11-17 21:32

我幫人訂果張收到

件tee好貴

睇番The Players rundown覺得有D搵笨因為Jason有好多歌只係唱半首,希望聽日個rundown會好D。 ...
angelicdestiny 發表於 2017-12-1 23:55

紅館點都會調整下嘅

今晚正到爆,
要挑剔的話,大概係跳舞部分吧,淨係跳咗小小

*啲secure係咁捉人真係好煩,每隔5-10分鐘就巡一次,痴線

尋晚千嬅去咗睇

我係睇頭場的, 雖然唔係無瑕疪, 但真係唱得唔錯既

但呢個處子紅館SHOW 其實有D 平淡, 佢跳舞唔錯但跳得好 ...
lblemon 發表於 2017-12-4 10:19

第二場佢搞氣氛搞得ok嘅
我反而唔多想佢為咗個快歌medley要格硬加翻唱歌 (其實佢自己既夭心夭肺/我愛你夠貴/勉強共勉之/矛盾大對決/動物農莊都足夠整一part快歌跳舞環節)
咁選歌方面,其實都ok嘅,始終fans想聽返幾首side track嘅,咁主打歌都唱咗唔小

有呀...美框都有我friend坐green 680見到
Frankiekiekie 發表於 2017-12-4 10:45

我有見到美匡
利申:坐Yellow row 6

BTW, 尾場唱得唔係好穩定,
D假音又成日忘詞..
hehe 發表於 2017-12-4 10:43

聽得出佢把聲都沙沙地,但唱到咁都好掂啦
詞方面,其實佢都記到八九成嘅,算唔話得啦

呢種處子紅館騷唔係歌迷聚會, 一定有大量街客黎睇, 有必要照顧大眾的需要.
lblemon 發表於 2017-12-4 10:40

咁大熱歌佢都唱咗好多

好彩今次佢終於冇講唔想咁紅. 好憎佢咁講.
lblemon 發表於 2017-12-4 11:06

呢方面我覺得佢好似馬明
淨係想做好演出俾觀眾但唔想大紅大紫

喺2004之前紅館開show邊度有咁多歌詞提示器?校長四大天王咪一樣照開20+場。記歌詞喺做歌手的本分,呢樣都 ...
lightupmylight 發表於 2017-12-4 11:14

校長 四大天王唱咗廿幾年點有得比

冇錯啦, 大家就係想佢上一線, 但佢自己就唔想接受更上一層樓的挑戰. 咁, 佢有自由既, 有D人事業心真係唔 ...
lblemon 發表於 2017-12-4 14:02

音樂路上佢應該想有新挑戰嘅
就係唔想大紅大紫

今次我會咁俾分 (Dec 3)
表現: 18/25 (聽得出佢係有心唱,但始終把聲沙沙地導致有啲位音準唔係好得)
選曲: 23/25 (自問都熟佢啲歌而且都有好多想聽既side cut,本身都俾滿分但始終都要客觀小小,因為都可能悶親街客所以稍為扣小小分)
氣氛: 20/25 (佢都識搞下氣氛,但kiss cam搞到有啲人有小小鑑尬扣咗啲分)
Effort: 25/25 (本來有部分rundown位大散要扣5分既,但見廣偉就算聲沙都盡力唱、無用提詞機都好少甩漏同埋2Nd encore求music director俾佢唱多首,加返5分俾佢)
Total: 86/100 (8.6/10)