返回列表 發帖
坐等31加場

加到31/12-1/1 Finally
星期4公售
tungbilly 發表於 2013-9-9 10:45

消息來源??

太好了, 終於終極加場

終於終極加場了

呢 part 一定係 Joey and Joey:
Yung Joey and Joey Yung

平安夜: lucky star
清明: 一直看見天 ...
cdcdcdc01 發表於 2013-11-25 21:23

我剩係諗起很忙祖國版bonus track

oh sh _ t 唔好有派對和誰分同明日恩典呀 //
賴爽 發表於 2013-11-25 20:56

派對和誰分

羊生話
tobby 發表於 2013-12-31 12:16

太好了睇個3場都係變色棒

睇左12月31
嗌到聲沙出汗!!

前所未有咁正...
我坐31行.. 喜喜開始附近所有人都企晒起身!!
HIGH翻天!!! ...
脆香雞翼 發表於 2014-1-1 12:08

你地咩區??我藍區個邊隆重登場先有人起身不過確實好high又一齊玩人浪

勁 咁都留意到 但 仲有 愛一個上一課… 遺憾 其實呢首歌好多人識 反應又好 佢可以唱少首 encore大路歌 而唱 ...
karson 發表於 2014-1-1 13:18

愛一個上一課我等佢唱 點知唱痛愛

今晚真係HIGH到震呀!
氣氛超級咁好

不過老是聽到個堆Encore歌,好不爽 ...
Ki 發表於 2014-1-1 02:57

聽到悶了不過大合唱係幾high既 最衰就時間cut左小天使同煙霞 sosad

個個聽到佢話想唱誰來愛我都嗌唔好不過可能顧及Non-JF多啲啦,話哂都係倒數場
所以唱哂啲經典歌出黎{:1_1 ...
Ki 發表於 2014-1-1 15:44

真係超多non jf, 最尾仲encore緊個陣有一批人走左, 咩事

我紅區...等左好耐先等到祖兒開口叫玩人浪><
係山頂位果度真係有啲無癮,啲人比較被動,排歌果度真係唔夠好 ...
TM_1211 發表於 2014-1-1 17:36

係囉=.= 380個堆全部都勁被動 喜喜個度我本身起左, 之後見無人起被迫坐反低
(明明680全場起哂, 咩事)
睇得有點兒唔夠盡興...可能380太多non jf
下次要買前排

我都係坐近山頂位,但我果邊算係多人企起身喎
我諗都係睇下有冇d投入既主動既人坐附近je

隆重登場同加大力 ...
tungbilly 發表於 2014-1-1 18:56

31號算好架啦, 起碼隆重登場開始企我睇24個場 就算美祖出埋聲叫起身都無人起
香港人幾時睇演唱會變得咁被動
真係喊都無謂

我個邊全部起哂喎,勁好氣氛
個個都大聲唱,超正
Ki 發表於 2014-1-1 19:16

你就好啦唔同區, 氣氛都有咁大分別
d人買飛入黎dry聽歌
我唔好自己屋企開喇叭聽 :o)

N6好好多.....無尋晚咁牽強
個陣頂多都係聲沙,唔會走音咁嚴重

P.S.睇左三場N6 ...
Ki 發表於 2014-1-2 20:42

聽到都心痛 見佢唱得真係好辛苦

OH SHIT , 今晚勁多大星撐場

周慧敏、徐小鳳、林海峰

仲有梁漢文 ..
賴爽 發表於 2014-1-2 23:35

徐小鳳

唱埋6號就有得透下啦
rubylovessss 發表於 2014-1-3 00:06

真係驚佢再捱落去傷聲帶

另一個Talk位
Ki 發表於 2014-1-2 23:27

佢把聲!!!!!好辛苦

係, 總之佢開演唱會, 頭5場一定係最靚聲, 之後就係睇下邊場開始黎料...以為今次有2日休息...點知休息嗰 ...
jsgeying 發表於 2014-1-3 00:00

真係估唔到咁就病左......