返回列表 發帖
第三者女方六月已經和阿蘇分手, 還說是主動分手, 但現在爆出來是損人不利已的行為.所以第三者講的說話可信性存疑.

另外見到蘋果將第三者化名阿B, 即是想起唱歌個位阿B, 咁咪變咗叔叔之戀

今年6月,阿B堅決跟細So斬纜,在IG私訊給蘇太爆大鑊:「對不起,兩年半前接受了蘇耀宗的愛,來到今天,我希望你能叫他放低我,知道只有有能力叫他放手,我知道無論我說甚麼,都改變不了他,無論我罵他甚麽都沒有用,就算我講得很難聽,他還是會告訴我他放不低,可能每天仍然會在live唱歌,每日仍然堅持msg我。我知道既然愛他,應該讓他好過一點,應該讓他少一點煩惱,我知道只要放低我,他才會好過一點

我都唔太明白, 點解女主動分手, 會同細蘇老婆講, 好似好巴閉咁. 但講完細蘇和老婆又無事發生, 幾個月後就有人爆料, 是否有目的呢? 究竟第三者朋友是想幫第三者, 還是想害哂兩方面?

謝安琪準備出歌
所以衝出黎draw attention
好恐怖呢個女人
hehehaha 發表於 2020-9-2 18:03

你是否阿B , 如果是, 你恐佈啲.
PS:  每天我都好多社交媒體派心心, 謝安琪祗是facebook 阿蘇道歉信內 給心心有幾恐佈呀!

阿B有HPV病毒,細蘇知道後和老婆檢查後無事咁奇怪

估唔到阿B係人妻.....
okadav6 發表於 2020-9-3 00:47

阿B做人妻做到咁高調,現在牽涉埋自己老公,原來還有一對仔女,究竟她目的是什麼真的不明白

擺明被飛想一拍兩散,點知人哋老婆已原諒,第三者應該好無癮
Serendipity 發表於 2020-9-2 19:18

第三者有老公,現在爆埋更加複雜,第三者有HPV病毒,聽她語氣,老公被傳染,但細蘇和老婆驗完無事,相反地看一看,第三者的HPV 病毒會唔會從另一方得到

連登同我想法類近,今次爆料人始料不及
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

連登越爆越多, 連人妻老公和職業都查埋

人妻老公出來撐老婆,仲講一早知道而且叫人妻小心不要受騙,我是否看緊換妻俱樂部

係咪得我一個喺呢件事之前完全唔知阿B係邊個
cannedfood 發表於 2020-9-4 17:24

鍾鎮濤阿B我就識,家長KOL阿B就呢件事才知道她是淫媽