返回列表 發帖
其實月巴亻老何黎黎去去都剩係識得造呢種新聞宣傳
你唔厭 睇果個都悶啦下 ...
Our_Souvenir 發表於 2019-6-2 00:15
熊君受左傷唔可以再利用宣傳菊演唱會, 而家改用Jinny。

睇下東方 C1,就知係星夢買左成個版面,成件事根本係廣告
星勤 發表於 2019-6-2 01:03

難怪我和星星有個約會,係西方報紙菊張相比金堅大,係肥佬比錢做大菊張相。唔明點解華納唔出聲。

深宮鬥,係 TVB 公司文化
這種公司文化,正好與TVB目標觀眾 (C9+OL) 嘅喜好脗合
用自己最熟悉嘅文化嚟做宣 ...
Bluejays 發表於 2019-6-2 04:21

但問題唔係Jinny加Hana粉絲互片,係激嬲埋其他歌手粉絲,佢地係男粉較多,但引黎更多女haters.I.e 寫衰熊君宣傳
菊企左柏豪中間位
西方張相菊比金堅大

你話菊引黎粉絲多定haters多?

華納堂堂國際唱片公司
先不想同呢d本地公司計較一份報導的版面咁小事
況且Alfred係金牛座
唔鍾意同人爭 ...
森姆@結論 發表於 2019-6-2 19:37

所以我都好佩服Alfred. 你啱!

睇下東方 C1,就知係星夢買左成個版面,成件事根本係廣告
星勤 發表於 2019-6-2 01:03

的人係8掛但唔會因為咁而買飛。的粉絲可能等緊公售先買飛。因為到時可自選個靚位,又唔使被迫買兩張。

根本是幫Hana谷宣傳, 點會有嘢睇
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-3 15:33

粉絲想等公售先買啫。

菊兩場star hall, 7千幾張票,鏗一場四面,6千幾7千張票
我都話賣得晒咪叫紅囉,不過而家都未賣晒,失望囉 ...
神女有心 發表於 2019-6-5 13:51

期待一姐最女菊開紅館。星夢最少兩場四面啦。

慳腩多得佢啲賤粉唔少
祝慳腩姐好運
預告:
慳腩由今年演唱會賣唔晒飛開始會行衰運
得罪各派同門 ...
神女有心 發表於 2019-6-6 19:13

https://www.instagram.com/p/ByPs38OJEOo/?igshid=1ts7r5oea0b10
優先今日截止,未見佢I g post 售罄。都話的粉絲個個等公售啦。