返回列表 發帖
咁我覺得,AK性格其實不嬲都係咁,有跟開MIRROR都知佢係鍾意認叻,自尊心重D,
佢有咁既反應我覺得一D都唔出奇, ...
~蛋撻~ 發表於 2021-1-2 01:31
AK其實一向都重義氣 只係衝動同唔識講野
反而Ian今晚先最西 隊員攞獎對佢黎講好似wfc咁 呢啲人先最難教
都唔知話佢真誠定冷漠好
究竟佢以前點解可以同班排球隊夾到
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

當年初入mirror玩game玩到堅發脾氣,佢話自己係運動員心態
losyes 發表於 2021-1-2 01:46
連登成日提住果幕
我又覺得果次都算兜到 一個怕水既人比人反艇發脾氣都好合情理
但係今次我覺得佢都幾冇團隊精神 反而連登仔仲話佢都有郁下隻手比反應
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

覺得柳唔講好過講 贏咗就一朝得志語無倫次
本來戴住口罩邊個知 仲要俾佢講多次 好綠茶婊 ...
JasOh103 發表於 2021-1-2 02:10
但係佢呢種傻更更真係幾Q

美祖係好好既學習榜樣新年流流咒hanjin佢已經唔係度
stephybest 發表於 2021-1-2 02:22
兜個圈讃自己首歌係Song of the Year都好cute

題外話 阿海係咪唔撈啦

AK ig: Come on Hater
花姐同啲仔惡補下pr好唔好

其實佢篇ig post 除左果句都算過關既
但往往人地會focus係果句度
kayzzz 發表於 2021-1-2 13:06
其實我覺得呢句幾型
不過唔熟佢既人真係未必容忍到呢種態度

其實佢呼吸都有錯架啦
有咩好討論

安咩慰呀 唔見以前美祖攞完金獎話 Kay唔好唔開心!

平時咁直腸直肚講野既人都唔會犯下呢個錯誤
嗰師奶真係 ...
JasOh103 發表於 2021-1-3 12:20
有留意開佢會知佢性格係點 佢大部分時間都係感性>理性
所以我信佢唔係要踩隊友上位果啲人
阿Jer經驗仲係好淺 同埋佢真係唔識講野 (其實MIRROR好多人都係 )
你睇佢之前開live連問fans問題都問到好九五搭八   -> https://www.youtube.com/watch?v=_W9GsAFPYQU

不過同意AK好無辜
但毒媒要造新聞都無辦法

分享趣聞一則 唔知大家有冇睇過
https://youtu.be/o7mTvSPOV9g?t=1539
25:38 方丈: Stephy係以前打開波架?
佢應該係想問Stephy係由幾時開始打波

AK夜晚出嘅IG,come on hater?

完全感受唔到佢有反省,字裏行間都睇得出佢依然好唔忿氣
點解可以咁自負覺 ...
gocrazy 發表於 2021-1-3 12:52
如果你真係想為個團好
個討論重點應該係點樣可以改善班仔既PR 而唔係淨係話邊個邊個搞分化
Jer同AK講既野 再加埋Ian前幾日個冇PR sense既澄清post 都同樣要改善
但係似乎花姐做咗兩年經理人都冇教好班仔有咩應該講 有咩唔應該講

談吐係需要日積月累既經驗去改善 但係文字係可以proof read
如果班仔再係咁唔成熟 係咪以後每篇長文都要比公司望過先出得

屈完人黑面無風度 仲要屈我係AK粉 笑死

你真人都姓屈?
JasOh103 發表於 2021-1-3 13:22
又要出動 唔好啦.gif

我copy埋過嚟,希望快啲完結呢個post嘅討論

AK係直,但唔代表佢態度無問題囉

(盲粉唔該唔好再幫佢洗地, ...
gocrazy 發表於 2021-1-3 13:41
其實已經唔想再討論
你唔推個post呢個討論就會完