返回列表 發帖
老老豆豆
我就真係對呢個con 唔會太大期待
一嚟let's begin 太高質
二嚟我唔知佢咁短時間內再開可以sell 咩 ...
victor1991415 發表於 2017-9-17 00:24

80年代嘅校長同埋哥哥,90年代嘅四大天王,佢地都係循例隔一年一次大show咖啦,仲要喺次次20+   而家楊千嬅相隔差不多三年,仲話短時間啊?

上次四面臺同埋甘高質。d飛都冇今次去得甘快,可以甘講,上次仲有d滯銷,難道今次多佐好多大陸客黎睇。應該都好正常,宜家d大陸黃牛都好猖狂,上次送禮嘅時候紅館外面都多佐好多普通話嘅牛牛

點解你地甘想去睇,又唔肯通宵排隊去通利琴行買飛?個個都霖住守着城市售票網,幾時輪到你地吖?歌神,sammi,may day,jay都可以有甘多人通宵排隊

又或者系宣傳呢?
一開始打算開十場怕滯銷所以搞三面臺
穩到AIA做贊助商其實系好噶,增加歌手噶散飛渠道, ...
小布丁 發表於 2017-10-7 23:46

aaron啊王都死撐開到15場,而且仲有贊助商肯贊助

sammi係1997年開過16場....其他都8-12場~
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-10-7 23:49

sammi中间仲需要休息噶

覺得今次最終會有12場
lemontea1069 發表於 2017-10-8 13:55

劉華的檔期應該喺從12月12日開始到1月2日,中間除開搭建舞臺和拆臺,應該喺20場,楊千嬅從12月23日開始,明顯對上仲有一個週末,唔知留咗俾邊個開?

容祖兒,Eason,Sammi, Twins都唔玩,所以得千嬅可以頂上
Nathan 發表於 2017-10-8 14:32

sammi2016先開完,2017再開,咁頻繁,會好難俾其他申請檔期的歌手有交代的……joey,Eason都唔同公司,所以就頂唔上,twins已經plan好2018嘅520開,咁除咗千樺應該冇邊個有號召力可以開到十場以上噶啦,四大天王今年都冇佢地嘅份開,都喺等翻明年

個陣係咪暑假開?? 多學生哥睇呀加上個陣最平山頂百五蚊??
我沒睇現場 但睇DVD覺得佢講佢媽咪點睇足咁多 ...
河童妹妹~ 發表於 2017-10-8 23:11

萬紫千紅喺02年八月底,最貴380,其次150,最平80蚊,喺咪好懷念個時候嘅票價呢?

13場? 個數字好似唔係好老禮喎

加還加,你唔好同我睇搶尾場ok? 你既美色我地鬥唔過 ...
Jacz 發表於 2017-10-12 21:15

目測估計15場,畢竟劉華檔期多

雪肌蘭天然健康食品專家 特約:星光熠熠耀保良
日期: 2017/12/16
場地名稱: 香港體育館按照呢個日期,睇黎後面加開21和22號都毫無壓力