返回列表 發帖
2018年會唔會有郭富城舞林密碼part2,張學友經典之旅part2,twins LOL part2,劉德華2018年底跨年演唱會……仲有sammi,Kelly會唔會繼續開紅館?

如果舞林密碼滯銷到咁都仲開part2都幾勁 part1我都係臨開show前一日攞免費飛入場 ...
royloyloy 發表於 2017-10-19 02:18

啊王同小美而家都喺等緊搞完part2再出DVD。上一次舞林盛宴咪一樣part1+part2=26場

張敬軒/降兩度紅館演唱會
2018年6月

Source: 美軒fb live
阻住 發表於 2017-12-1 00:24

開幾場?十場四面臺嗎?送禮都九場喇

7年冇喺香港開演唱會嘅劉德華,今日宣佈會喺今年年底嘅聖誕、誇年檔期,喺紅館開演唱會,而呢個演唱會仲係 ...
阻住 發表於 2018-1-29 11:42

一個劉德華秒殺所有歌手,估計門票又要炒到天價

校長阿sam八月初part2

基仔5月開紅館
岩岩係佢ig 公佈, 由黃子華拍片宣佈
Kyle_ 發表於 2018-2-20 13:03

估計5場左右,其實就係執左五月天檔期

母親節果個禮拜 (隱約聽到古太話5月11-14日)
三面台 (因為要繼續玩裸視3D)
全廣東歌
大部份舞台衫, 道具,  ...
阻住 發表於 2018-2-21 01:30

三面台好hea

三面台一定好hea?
721AXA 發表於 2018-2-21 16:55

通常以往開過四面台嘅歌手,再開三面台都好難超越自己以前咖

四月份黎瑞恩,太極,鄭欣宜,趙學而全部滯銷

全城撲霏嘅演唱會真係寥寥可數
gooloo 發表於 2018-2-27 19:47

本土歌手學友,劉華。Eason,sammi

劉德華同埋張學友個期真系正

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Supper Moment公佈左11月紅館
表妹保莉 發表於 2018-5-13 12:20

又有平飛咖喇

梁漢文2012 4面    2015  3面
阿mark 發表於 2018-5-14 12:35

仲有許志安,on and on四面,come on三面

後面嘅檔期都有邊D人開吖?

聽講老黎已經入紙出年嘅紅館?

@容祖儿 晚上出席慶回歸週年晚會,Joey透露明年計劃舉辦入行20週年演唱會,已經入紙申請紅館的檔期,她自己也說一眨眼就二十年,時間過得太快了。早兩天她即興去了日本看偶像#玉置浩二# ,過程中她很感動,而她也趁週時間休息一下。 ​​​​

Rundown一樣 都好肯定
royloyloy 發表於 2018-9-2 01:25

我都覺得喺rundown一樣,舞臺效果燈光效果排舞都夾好曬滴歌曲,冇得改,而且學友一直tour都冇時間去改rundown準備

據說李玟都入紙申請咗檔期

邊度黎既料?紅館?
steven891026 發表於 2018-9-12 22:52

藝人@CoCo李玟 今晚現身香港金鐘某酒店,支持好友環保影片首映禮。明年適逢Coco入行25周年,她表示會有很多驚喜準備給粉絲,也有入紙申請在香港舉辦演唱會。現在都在忙著為新歌和演唱會做準備中。另外,近日看到Coco在接受訪問時,表示看到媽媽年齡越來越大,有點感觸。Coco則稱自己是個感性的人,而媽媽也是個傳奇人物壹樣的母親,希望可以將媽媽壹生做的事情拍成電影或寫成書。至於自己在生小朋友方面,Coco就笑指不說了,大家也看膩了。

早前伊健生日,許願時說生日願望系「再上舞臺!」全場人士拍手叫囂大嗌「紅館!20場!」。被問到幾時開?伊健話「睇微博﹑FB同IG啦!」而其經理人公司Lam & Lamb Entertainment Ltd.亦於其FB Page貼文稱「紅館演唱會 期待」,似乎系真嫁啦!如果系呢幾日公布,就配合之前話2月消息農歷年開Show嘅消息啦!因為開到壹月尾嘅歌神張學友巖巖都做完優先訂飛啦嘛!

有消息指Ekin 今個農歷年會開紅館演唱會呀!如果系真就好喇!因為渠對上壹次開紅館Solo演唱會已經系6年幾前嘅事喇!大家是咪餓左好耐呢~ 大家記得綁好安全帶,準備頭搖又尾擺~

鄭中基(Ronald)、衛詩雅、陳庭欣(Toby)、邵音音及麥子樂等,昨晚去到尖沙嘴出席《毒魔》首映。鄭中基宣佈農 ...
KLY 發表於 2018-10-5 14:47

開得甘頻繁?距離上一次相隔一年都未到