返回列表 發帖
點解大陸將佢定義為第一個開紅館嘅"內地"男歌手
乐坛风云 發表於 2018-2-25 12:47

佢2002年簽環球來香港,2008開紅館時仲要簽證,未系永久性居民

佢哋一齊開show嗰陣當咗佢哋自己係諧星咁搞氣氛
但其實我哋想睇佢哋藝術嘅一面咯 ...
JayantL 發表於 2018-3-15 12:24

真系唔知點解會當諧星咁做,仲要一d都唔好笑悶到爆

今次宣傳做得咁足 前幾個月搵咗好多kol拍片
依家佢自己又咁識玩socialmedia 賣飛之前又整成粒鐘直播
加多3 ...
timothy1704 發表於 2018-3-28 11:53

最多加一兩場,Gen li 23號

我係KKBOX 白金會員, YEAH
lblemon 發表於 2018-3-28 16:17

一個人限幾多張?

你怎不說古巨基係突發嘅?新年前才得知紅館有檔期,贊助商都唔知搵到幾多,希望都有咁多黑牛出現, ...
ikellyijoey 發表於 2018-3-28 18:22
隔離好似話優先都唔爆喎

應該係新碟無請肥佬填詞,費事得罪佢,所以翻唱碟要唱佢d歌
cathay1996 發表於 2018-4-3 16:42

唔記得邊個訪問,新碟有Y填

又話d新歌準備好哂 唉 佢想點
janice001 發表於 2018-4-9 22:53

又話開會比7首英皇簡,未錄既天才兒童是第二首定第八首都未知

睇黎要好似五月天咁趕盡d黃牛喔。加開咁多,號召力比古巨基仲強
lightupmylight 發表於 2018-4-28 16:59
18號即kkbox果場,只是加多一場

仲未有終極加場呢幾隻大字,買唔買19號好
Wing1211 發表於 2018-4-29 00:20

19應該尾場,堅尼23-24

楊千嬅2004年,2007年,2010年都係嘅5場紅館四面台,咁佢呢幾年(特別2004年)係咪天后?個人覺得係。
我 ...
1d14 發表於 2018-4-29 00:41

其實sammi同城城都無廿場,都唔算天王天後,千嬅就唔洗講啦,更唔好話軒仔得果5場4面

開多一兩場都唔會買到的了。相信佢今次實際上支持到十場四面台,仲係好多人撲飛 ...
lblemon 發表於 2018-5-15 13:03

點解無啦啦咁多人搶,我搶足4次都搶唔到