返回列表 發帖
點解又唔用翻aeg優先訂票?近排越來越多用cityline做優先訂票

應該會買380入場支持 有點兒興趣 佢都880真係有點兒那個
royloyloy 發表於 2018-11-20 01:12

伊麵嘅舞台都幾重本咖。。。98/09/11/12都好正

御用嘉賓:陳小春 謝天華 錢嘉樂 林曉峰?
林仔 發表於 2018-11-21 13:30

還有非御用嘉賓:古巨基,謝安琪,周柏豪,陳柏宇

成個道友咁,唔理解點解會有人鐘意佢
hehe 發表於 2018-12-2 15:42

難道 你 仲 唔知浩南哥喺大陸嘅影響力嗎?可謂一個角色成就佢一生,也足夠令佢食老本食足一世

主辦機構Lam & Lamb Entertainment Limited經與康樂及文化事務署協商後決定,《鄭伊健演唱會》門票開售首天不設售票處售票

喺咪以後所有嘅熱門演出都唔設售票處

都幾難入

d飛都清得幾快下

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

微博睇到嘅rundown鄭伊健2019演唱會rundown

1) 甘心替代你
2) 一個為你甘去蹈火海的人
3) 仍能情深愛上
4) 直至消失天與地
5) 誰可情深如我
6) 野森林
7) 蒸發眼淚
8) 極速
9)快相
10)shine
11)22098 全城效應
12) 啲字真係好朦朧 叫主辦典睇?
13) 廿世紀的戀人們/看天的日子
14) 啲字大隻啲得唔得㗎?主辦睇唔到呀
15) 愛難留
16) 愛情盛放的季節/情是這樣美/打開你未來
17) 有冇搞錯呀?隻隻字都咁細
18) 一生愛你一個
19) 機械
20) 情路狂奔2011
21) 一起飛
22) beautiful day
23) 興波作浪
24) 友情歲月
25) 同一秒
26) 發現
27)DLLM 邊個印嗰張嘢? 矇到呢
28) 迷戀
29) 吻感
30)感激我遇見
31) 我的歌
32) 自動勝利
33) 心照
34) 有你便有我
35) together
36) for u and me
37) 最後一隻唔講呀睇唔到呀

尋晚多咗只會因你唱

原來天花板嘅大熒幕喺可以吊下來當舞台黎用咖,點解前面三場都冇咁做,第四場先有

其實有冇人知點解朱祖兒多數設計個台都同觀眾席有條罅冇得握手?
misterben111 發表於 2019-3-4 01:39

今次個臺可以握手噶,千嬅個就冇得握手,就算千嬅行到小舞台都冇同觀眾握手

唔奇怪啊,合約一隻碟都得啦,關家姐10年都係簽左星煥一年,點解又要拉埋gigi講 ...
阿mark 發表於 2019-3-4 23:33

其實當時覺得ekin同埋Gigi喺幾有夫妻相咖