返回列表 發帖
2018年會唔會有郭富城舞林密碼part2,張學友經典之旅part2,twins LOL part2,劉德華2018年底 ...
乐坛风云 發表於 2017-10-14 13:23

如果舞林密碼滯銷到咁都仲開part2都幾勁 part1我都係臨開show前一日攞免費飛入場

黎瑞恩紅館演唱會
2018年4月5及6日 (星期四及五)

Source: 小恩子fb live
阻住 發表於 2017-11-23 08:28

呢個真係一定買飛 佢啲live仲keep到 之前睇向雪懷同林敏驄 佢都仲好唱得 反觀周慧敏真係唔掂 但係都咁賣得

黎瑞恩感恩有你演唱會
5-6/4 紅館 8-18/1 cityline優先訂票
$680/$480/$380/$280
Source:黎瑞恩facebook page

劉美君呢
mychart- 發表於 2018-1-12 01:22

我都好想睇prudence 上次打風cancel咗我睇嗰場

好似話gigi 5月4-5日開紅館
阿mark 發表於 2018-1-19 00:04

Confirmed 4-5/5 梁詠琪紅館演唱會Source: gigi fb page

似乎東東得澳門站⋯
亦唔似係華仔,佢開的話,應該會book半個月

腎仔/ Fa有無機?

腎仔每個月都入紙⋯
Fa ...
l00540 發表於 2018-1-20 09:59

Gigi咁樣book法已經冇咗一個weekend啦 最多咪另一個weekend比另一個開多兩場 我想係prudence

好似話EKIN都搶到期
如果係東東+好勝+前男友開就好睇
艾石仔 發表於 2018-1-20 12:26

伊健都正喎 佢之前有一排開得好密 又light and shadow又beautiful day又友情歲月 隔咗幾年都有啲想睇佢

Prudence 滯銷
應該無人肯投資part 2

況且part 1都喺打風嗰日錄影咗
l00540 發表於 2018-1-20 14:01

因為之前prudence都話佢應承咗公司會再做 part1口碑都幾好 真係輸票房 佢依家又喺香港 機會都有

四月份黎瑞恩,太極,鄭欣宜,趙學而全部滯銷
乐坛风云 發表於 2018-2-27 11:38

學而嗰水過咗啦 如果上次九展係開紅館可能都開到兩場 要睇嗰啲都睇曬啦 滯銷不意外 黎瑞恩當年都未到一線 $680唔值睇佢 太極同欣宜上次show都已經說明了一切吧

連上年週年紅館騷都冇人開post
離曬譜
JayantL 發表於 2018-3-29 00:23

秋官都冇人講 打和

聽聞張智霖放棄咗年尾嘅檔期,唔知由邊個頂上呢?
lightupmylight 發表於 2018-5-2 16:50

據聞supper moment年尾紅館

成個禮拜檔期都無人爭
gooloo 發表於 2018-5-8 11:31

依家爭都未必做得切啦 除非成本極低啲啲台or 做part2Ps:真心好想劉美君千色做part 2

05/06 08/09竟然無人做
Shine 係死好命,執左Sammi個期
Eason幾時做番次 ...
fifty1205 發表於 2018-5-8 12:28

嗰個期好似分咗3個show 湯寶如 shine同唔記得邊個 Btw 劉天王跨年show內部已經訂緊飛 據說$980/$580/$380 貴飛內部已差不多爆

劉天王中價飛比學友平100蚊?
lightupmylight 發表於 2018-5-11 10:45

係啊 內部朋友問中價飛580睇唔睇 即買

十月 好似黃翊紅館show

黃翊最愛的你演唱會
演唱會日期:2018年10月23日(星期二)
地點:九龍灣國際展貿中心Star Hall
票價: $680,$380
Source: 佢個page

Source: 小鳳姐Facebook fanspage
hv8638 發表於 2018-6-22 11:47

$180 好耐冇見過呢個價

收到風AIA搞show 今年係楊千嬅×杜德偉

唔係脫掉?
Jacz 發表於 2018-7-6 00:36

唔係影子舞?

有時間咩?
happychicken 發表於 2018-7-6 12:16

一場過嗰啲 aia內部mail係咁寫

據報係可以揀三日,但要抽,每日只可要2張!!
kh23 發表於 2018-7-7 10:17

要抽 但係唔係8張咩

四場麥花臣都唔爆, D歌愈黎愈難聽, 仲話再開紅館 LOL 笑死人咩
chkalu 發表於 2018-7-24 10:25

原來嗰次唔爆 但btw 林一峰十一月會開show

鍾鎮濤紅館演唱會
2018年11月24及25日 (星期六及日)

歌手鍾鎮濤(阿B)到電台宣傳11月24及25日舉行的紅館 ...
阻住 發表於 2018-8-6 21:24

估唔到喎鍾鎮濤 應該有樓可跳

好想睇呀
misterben111 發表於 2018-9-1 23:15

Rundown一樣 都好肯定

20:30
繼續努力 Miriam
影子舞 Alex
烈女 Miriam
夜半一點鐘 Alex
talk
擦身情緣 Alex
Because I love you Alex
准我 Miriam
野孩子 Miriam
小城大事 Miriam
假如讓我說下去 Miriam
飛女正傳 Miriam
一二三三二一 Miriam
可惜我是水瓶座 Alex
無心傷害 Alex
愛變了這世界襯衣 Alex
Kiss Alex (cover Prince)
給我吧 Alex
Wonder women Miriam
Sixteen Tons + 處處吻 Alex Miriam
Goodness Gracious + 冰山大火 Alex Miriam
Encore
愛全為你 Alex Miriam
熱血青年 Miriam
脫掉 Alex
信自己 Alex Miriam

吳浩康話我地紅館見 吓?

鄭伊健今日铜锣湾百德新街启动礼
宣布【明年2月24-27號紅館】開演唱會
lightupmylight 發表於 2018-11-6 18:18

票價$880 $580 $380

蘇永康2019 6月紅館
Source 佢個page