返回列表 發帖
2015年的《梁漢文紅館中場表演》取得空前成功,各界反應熱烈。????????????????????? ...
賴爽 發表於 2017-4-24 15:50

成個制作係比2012好,舞臺設計都好花心思

唔好意思,點解要搵彭秀慧?
同埋其實Edmond話其實唔係sidetrack
只係一D比較「少唱」的主打歌(即是一定派 ...
cakeiii2000 發表於 2017-4-24 16:06

好想佢唱我的志願,仲有羅蔓蒂克派台後再没唱過了

八里公路, 找我, 新聞女郎, 信望愛
風見志郎 發表於 2017-4-24 16:51

信望愛,3次紅館都無唱過,對上一次係04拉闊了

同感
可惜無出dvd
hehehaha 發表於 2017-4-24 18:50

好可惜,反而2013個mini live就有得出

究竟Hold左幾多霏?
10:03入到去
Section 1-1/2/3/5, Section 2-1/2/3都話無霏, 得Section 2-5㩒到Row H
本 ...
阻住 發表於 2017-4-25 10:21

想問下最佳位置有邊d

其實今次銷情如何?

叱咤至尊訪話會唱纏綿遊戲同傷了三個心
阻住 發表於 2017-7-20 13:26

次次演唱會都唱的啦

回復 44# 阻住

其實佢曝光果堆好多都好悶

睇fb綵排片有熱氣球同角度
阻住 發表於 2017-8-16 22:00

第一首都期待

頭先買小明飛順便望下,原來兩場都唔爆
Crooks 發表於 2017-8-17 13:00

反而好似紅館爆?

有唱:錯先生,我的命運,羅蔓蒂克,Hey June,失魂落魄,呼吸,流離夜雨,移情别戀,斷了氣

今次真係棄掉一堆唱完又唱的歌,值得支持

娘爆丁麵做左過場音樂(by香港手鈴樂團)即刻冇左陣娘味

而呢首亦成為左全場唯一出現既07-16年時期既 ...
dongbb2332 發表於 2017-8-19 09:55

07有首 注定

今次會出碟

回復 76# 阿橋
因為這次音樂會選擇的歌大部份都超過十年沒唱,所以這兩晚演出的時候都特別有感覺,謝謝你們陪我一齊分享後會有期。Ps: 如果我跟大家講說這次會出Live CD , 大家喜歡嗎?#mybetterhalf # 我的另一半音樂會