返回列表 發帖
我想問下會唔會再加場?

諗緊好唔好上網買, 如果加場就去排

我諗買尾場好d, 應該會encore多d歌

所以睇緊加唔加

回復 301# 風見志郎

係驚買左之後又話反應熱烈要加場

會唔會請嘉賓?

一係唱medley, 咁就可以唱多d歌

祖祖和你的Secret "Life

回顧過去18年,有沒有一首我的歌刻骨銘心地在你的愛情路上有著非常重要的位置?可能是暗戀時每天偷唱,示愛時放膽一唱,或者是簡單地一首歌已經代表了心裡的那個他,那個故事?
任何你的愛情小故事,只要裡面曾經有我的歌出現,你願意和 Secret Live 的觀眾以聲音分享嗎?
收集時間:2017年3月14日 - 16日
連續三天,每天早上十一時 - 下午七時
(所有在這個時間以外收到的訊息將不作理會,重發者亦不作考慮)
1. 把你和這首歌的愛情小故事,以不多於20秒用 whatsapp voice message (語音訊息)傳送到 :
5663 4825(訊息過長將直接不作考慮)
舉例1:「我廿一歲嗰年做part time ,個team head 對我好好,我成日諗佢係咪鍾意我,結果我晚晚臨瞓都會聽好多次"身嬌肉貴". 直到半年後我無做,佢先正式追我,拍拖到而家。」
舉例2:「舊年一個人去日本,喺間舖頭撞到我第一個男朋友,咁啱我headphone 聽緊"再見我的初戀",亦係我哋當年嘅歌。」

祖祖和你的Secret "Life

回顧過去18年,有沒有一首我的歌刻骨銘心地在你的愛情路上有著非常重要的位置?可 ...
hohoho 發表於 2017-3-13 21:48

有"身嬌肉貴"同"再見我的初戀"

1314首七不思議咪又係排好曬又可以無左影
明明最貼近萬聖節個首歌就係呢首,唔知cut既原因,好彩睇到一 ...
Wing1211 發表於 2017-3-15 16:44

TWINS個LOL演唱會仲大膽過佢

有無人睇聽日頭場?

仲有個扮MJ look

From LIHKG:

請各位注意

英皇強調我們要向每位說明今晚場內絕對不能拍攝,錄影及錄音,因為24、25日場是預演場次,公司在26日公演後的一天27日才會發新聞稿,所以絕不能泄露任何有關演唱會消息,如在網上發現,英皇會嚴厲執法,謝謝各位留意

個rundown都唔夠side

我要"玩家"同"兩面"

今晚有咩歌?

回復  hohoho

有牆紙 LOLLLLL
chkalu 發表於 2017-3-25 21:40

遲d會唔會有我的驕傲同心淡

呢個時間應該encore緊, 唔知抽到邊首

密友
stephybest 發表於 2017-3-26 21:00

嘩!呢位員工都幾大膽, 自己開名成個rundown貼出黎真係唔驚人炒

希望round 2改改個rundown佢cut曬個d想得太遠, 16號愛人

應該要唱番d國語side track

新貴

點解D人可以錄哂成首
eggsteven 發表於 2017-3-28 18:07

山頂係咪無人捉?可能用針孔鏡頭拍

睇完,有密友同勉強幸福

第一個抽到,個個人寫話呢首無唱過live

Ending特別嘉賓比人噓

咁容祖兒點講呀
eggsteven 發表於 2017-3-29 23:35

佢都係照讀張紙,d人即刻尖叫

之後清唱左陣就入beat

呢首都hur唱我的驕傲就歡呼呀on99...
stephybest 發表於 2017-3-29 23:44

佢話本身預左呢首埋尾
    D人大叫吹沙入眼同時不與我

有無人可以CONFRIM是日ENCORE係唔係 派對機器 流沙 蜉蝣 怯?
CunninG 發表於 2017-4-6 00:03

連派對機器都有?! 清唱定點?

佢又記得曬d歌詞?

今晚有fb live

應該今晚先fb live

encore ing

不好意思我愛你
第一百個我
精神戀愛
忽然單身
721AXA 發表於 2017-4-15 23:37

竟然有忽然單身

係咪今晚到12點?

完左末?total有幾多首encore?

睇LIHKG話好多fans被騙到演藝, 點知無飛