返回列表 發帖
肥Y係佢心目中都好有份量下喎
會唔會又係比晒成個演唱會Concept佢搞 ...
表妹保莉 發表於 2018-1-15 13:43

係就慳返唔駛睇

平飛la
pooh1460 發表於 2018-4-16 09:40

邊個天后

紅館都幾少人而家

現場勁多肥婆
Laichu 發表於 2018-4-21 20:51

超多大媽同中女

勢不兩立?好odd

Supper 咁樣出埸?

唱左超多人哋嘅歌

聽完成晚覺得佢個人好EGO

憑記憶,如有遺留及錯誤,請幫忙更正.

1 overture 你瘦夠了嗎
2 medley: 越唱越強(一句)、隆重登場、叮噹、煞科、非常夏日、花花宇宙、妖女、頭髮亂了、唱這歌、大熱、重口味
3 你瘦夠了嗎

4 你是什麼時候開始不愛我的
5 無表面傷痕
6 懶人包
7 Final Calling

Dream Mens
8 爛泥
9 一句到尾
10 遊樂場
11 勢不兩立 (kay only)

Supper Moment
12 世界變了樣 (with Supper Moment)
13 分手是常識吧 (with Supper Moment)
14 幸福之歌 (with Supper Moment)

LGBT
15 I will Survive
16 燒
17 光明會
18 黑彩虹
19 命硬
20 女神

Encore
21 擁抱愛
22 無人完美
23 半份關心
24 配角
25 有故事的人
26 給最開心的人

做咩無啦啦行LGBT 路線
佢無美瑞 美春卷同豆腐詩咁有說服力喎
cathay1996 發表於 2018-4-22 01:22

急於開拓新客源,唔通仲係靠大媽同中女咩。

Ps, 我前面果三個中女睇到勁high ,咩歌都唱得勁大聲,連懶人包/你是什麼時候開始不愛我的/黑彩虹都可以跟住唱。
佢地係咁比前後左右啲人Diu 話好嘈。

其實封黑布核突過有空位囉Gin lee最多都係到時出現好多空位,
但而家欣直封曬啲位係自欺欺人既做 ...
stephybest 發表於 2018-4-22 07:57

尋晚都有八成半嘅,唔計黑布位。

Youtube 睇完opening, d 男dancers 好L 正
第一次睇表演個目光focus係睇dancers 多過睇歌手 ...
Kyle_ 發表於 2018-4-22 11:33

咁你要留意l will Survive 果part lol

我post 左rundown 係第五頁啦lol

開show搞下氣氛講一兩句都仲可以接受既,真係頂佢唔順既都唔會入場睇啦

同埋佢個人其實唔係好有 ...
hehe 發表於 2018-4-23 15:29

唔知佢係自信定自悲,但係佢一定極之再在意別人目光,但又中意一意孤行,
咁樣做人令到自己好痛苦。