返回列表 發帖
最後一屆都冇Kary熱鬧樂壇
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

今年爭乜獎好呢 =0=
bagfgfcde 發表於 2021-2-28 19:36

至膠會員啦,你係咪都等咗28年
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

三月之歌
2015/03 衍生你的兒科專家 - 李紫昕
2016/03 煞科 - 容祖兒
2016/08 鴛鴦襪 - 容祖兒
2017/03 一 ...
616.1314 發表於 2021-3-1 11:59

支持小黑與我

bi-heart is really bad too
bagfgfcde 發表於 2021-3-1 12:22

越唱越強當年好憎,但係咁多年累積返嚟變得好有張力同感染力。

想支持你個 icon 攞我最喜愛的頭像
616.1314 發表於 2021-3-1 12:27

我用吳雨霏果期好似攞過獎,唔記得

最近 24 小時發帖 排行榜 @ 01/03/2021
01 616.1314 271
02 stephybest 251
03 kwanie 136
04 mrshadowll 1 ...
bagfgfcde 發表於 2021-3-1 20:53

第十位已經係我一個月嘅ap,我不如Gin Lee

Stephybest 已經佔據第一位,24小時內發帖329次
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-2 08:03

謙卑的人只要做亞軍仍然很興奮

荃心謙卑
希望大家學下荃荃
WZA111 發表於 2021-3-2 08:50

謙卑到不剃腋毛

祖兒d唔係亞軍就係冠軍
唔怪得乜獎都要爭
mrshadowll 發表於 2021-3-2 08:55

請支持三月之歌 - 煙花人壽

只要敢遠飛
616.1314 發表於 2021-3-2 09:13

只要敢雨霏

銷魂墨
LoveMirkay520 發表於 2021-3-2 10:07

假如我是一張中國畫 - 官恩娜

利用自己的修養 來求你分開不堪設想
jasonng 發表於 2021-3-2 14:30

如你有歌請准我陪着唱

月光有人撈起 有人瞧不起

你頭像好xxx
mrshadowll 發表於 2021-3-3 10:54

you too

你識咩啊,未見過靚仔?
mrshadowll 發表於 2021-3-3 10:57

是否有病,想搏最膠會員唔好再quote我

姐係串我第一日冠完之後一直一直畀你壓住
616.1314 發表於 2021-3-4 08:52

你中意係上面!