返回列表 發帖
英皇好快手
咁快有post
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

戴 earphone 聽再好聽10倍
losyes 發表於 2023-1-13 00:17

MV震胸好睇過泳兒
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

MV最後致敬自我感覺還好/兩個我
GaracyTan 發表於 2023-1-13 00:23

另外一個應該係Ada,致敬key勢不兩立

呢段有啲似造就更好段Rap
幸兒又學祖兒
梨胃言 發表於 2023-1-13 00:22

我覺得唱rap最好聽都係jace

理解唔到好聽個位係邊
好似明明好悶格硬扮玩得
明明好乖要扮壞
但曲又普通普通咁 ...
lokzai 發表於 2023-1-13 02:51

轉型期,我當初都接受唔到祖兒03接髮轉性感

想睇幸兒live震胸

喜歡幸兒

Gin Lee係下一個林憶蓮

或者Gin Lee要做隻任我行 或者 獨家村 先hit到
不過我仍然支持佢唱多少少快歌做主打 ...
on07111 發表於 2023-2-3 11:03

開紅館點都要儲D快歌
流一天與李喘息

恭喜美煎! 2023 立春之日,Dum Dum 呢首歌 榮登 中文歌曲龍虎榜 榜首位置!也趕得切尾班車,入圍港台頒獎 ...
Jeanie08 發表於 2023-2-4 14:58

十優歌手
支持攞埋女優

拍得唔夠好要再拍過
幸兒好完美主義
GaracyTan 發表於 2023-2-8 08:03

肯定就是李等冠完再plug儲多Dap