返回列表 發帖
係JF見到林奕匡在2007入過家族吹過水
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

咩叫入過家族@@
John 發表於 2017-3-25 19:01

一個聊天區
以前有兩個家族
一個動植物園(香港區)
一個有兒萬歲(國內)
佢入嘅後者
仲有埋家族證
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

禮拜日,開包薯片,搵返ugly betty黎睇。

777 玩老虎gay咩
hehehaha 發表於 2017-3-26 15:22

上帝叫佢參選

我是歌手
RVHOCPC 發表於 2017-3-27 00:19

希望Cool Chat有一個我是個受嘅真人show

My brunch
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-28 16:04

對面有人

出左都未必買,實力派唔洗靠呢啲
hehehaha 發表於 2017-3-28 21:32

我有cookies<YES!>水著寫真

你like咗kary句“Woohoo thank you Phil!” 未
jose 發表於 2017-4-3 00:55

Woohoo Kary's COMING soon on May

今個星期決定黎個combo
連續第二周空降冠軍

一樣都係隻歌唔算新
不過今次係非派台歌  ...
-Prince- 發表於 2017-4-4 17:09

帶著骨妹去旅行

賺左少少錢冚返D 演唱會飛錢
kwanie 發表於 2017-4-6 01:20

你要努力喇, 萬一美長佢凸然出隻國語碟

我同傻得MSN cam過

係cam入面做咩?
newguy 發表於 2017-4-10 16:34

唔記得lu, 佢有一期搵我唱《幫哥哥找女友》, 叫我扮cream

有時我見到啲香港女仔樣似菲傭會當面笑佢
點樣可以改變呢個心態
jose 發表於 2017-4-13 14:47

將自己變成霏傭