返回列表 發帖
梁漢文仲沒黎睇既??!
千嬅個 fd錢景玟小姐都唔見又黎睇?!

我個朋友話而家心有投票咁攪笑既
佢睇三十一號同尾場"

佢老婆係
同埋廣偉好鐘意數你
kelvinyu188 發表於 2017-12-29 00:49

廣徫唔會黎睇,直覺佢太太會同朋友黎既柏豪都仲沒的黎啦,我覺得倒數個晚最多星黎睇~

想比人BLOCK?
Kyle_ 發表於 2017-12-29 01:06

加左幾錢??有人放四千幾囉!

唱次偷生,都好正"
我想問輪椅位,當日十點一定有得賣定再晏 d??職員比唔比企起身睇??

我家姐今晚都有睇,我請佢既坐藍區五七段
佢唔舒服原來佢一早就唔舒服收工趕去睇,佢係石梨某中學工作。。。

佢睇到完就算明知會再出黎無留低睇 encore,浪費哂囉!
佢好唔舒服佢好憎我咁夜仲唔訓有燈阻住佢~

有無聽過佢地唱?很喜歡聽無伴奏啦!
話說佢地有隊員有黎睇千嬅,哈哈
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=218904028237369

楊千嬅 香港演唱會

*2017年12月31日*
【480飛】
63段,單張,22行,每張$800
.
*2018年1月1日*
【480飛】
46段,23行,單張,每張$550
.
*2018年1月2日尾場*
【780飛】
63段20行,單張,每張$880

【480飛】
44段,26行,2張連座,每張$880
51段,28行,2張連座,每張$850
62/63段,31行,2張連座,每張$820
隨機位置,6張不連座,每張$620
.
【280飛】
49段,34行,2+2張連座,每張$560
48段,34行,2張連座,每張$560
57段,35行,2張連座,每張$530
62段,35行,2張連座,每張$530
47段,36行,2張連座,每張$500
60段,36行,2張連座,每張$500

算平嗎?坐成二十行又不是原價諗緊要唔要"

一百蚊, 呢D牛牛算好便
wchild 發表於 2017-12-29 12:55

坐輪椅位無野庶擋有得睇算,無人話你姐,不是在大會堂能買到咩??要去返紅館先買到架??坐二十行 好唔好買返四百八蚊算??

係 fb見到呀,應該就賣出啦
無睇錯,咁特價"
(特價) 放楊千嬅演唱會 2017 1月29
正面藍區20行
現售$400

1月29坐時光機呀?
stephybest 發表於 2017-12-29 13:15

佢打錯左日期姐,就佢咁轉發XD係藍區正既,今晚唔得閒第日要凌晨二點幾起身返工"

今晚點 幾點開始??
仲有四場炸"

丁生表示要上台大噴發
gooloo 發表於 2017-12-29 17:50

可能三十一號會上,上黎同老婆一齊倒數再黎個深情擁抱~佢唔唱歌 ok,二公婆加埋仔仔齊係台倒數都好既~

禁F5啦
好似買千千演唱會飛咁禁
John 發表於 2017-12-29 21:25

我無信用卡架,唔好笑咁點比錢買輪椅位唔喜歡先使未來錢又怕自己大使,幾年前有申請之後 cut左"

無人會想佢唱剛剛好 呢首好好聽"
尾場梗要有埋最好的債,wyman真會黎睇尾場啦!
次次演唱會都總有唱最後的歌,最後今天很少唱現場唔介意 encore會有呢首歌!!
想聽佢唱多次心魔~

各位想平飛就8點半搵牛牛
尋晚780 變300
lemontea1069 發表於 2017-12-31 13:37

係邊度搵??紅館附近呀?我搵到飛要雙張買 ,到我想買十幾分鐘內又售畢==

各位 cm嬅粉,買唔買飛好呀!
搵到有人放51段 ,放售九百蚊係個行最尾果個位黎!!
要今日比錢,有心睇都信你可交售陣先比西鐵站交易
只係得一張,之前搵到綠區二十行嘛唔想要最尾個行同埋太矮點睇佢又無人賣左呀但今天諗過都算要又話賣左所有飛賣哂比人隨機抽都無哂三十一號或二號!!

我搵緊單丁位 280一張都賣900
speedman 發表於 2017-12-31 17:25

我見有人放變五百左右!!見網上有人放一號原價,係啦!

480賣1200
780賣1600
280賣550
480賣750
有尾場 31號
有藍區
都痴既,我留返黎返工啦!
聽大家講唔諗要左先啦!

梗係唔係而家買如果8:15 開既  你8:30 先買 ((反正佢8:30開場))
今晚9:30 開 你9:45 先買

尋日有人8:30 ...
放空 發表於 2017-12-31 17:58

我媽唔比我睇,知道我係買牛又會唔高興啦
邊行位??真係好抵!!

有無人即興今晚買去紅館現場買便牛?
wchild 發表於 2017-12-31 18:34

會否其實仲炒呀??諗開場前肯原價?!我都想坐次字母行,希望丞琳唔會炒生日個月睇佢~~

牛牛價第一行。
愛嬅亦愛笑 發表於 2017-12-31 21:07

幾錢呀?邊區??太貴唔會買,唔想比衰人賺!!

我之前俾左兩張今晚飛我朋友
但而家想上去R飛
lemontea1069 發表於 2017-12-31 19:44

比朋友免費呀?係我都想要呀!以前千千 cafe 有試過有飛送,有前版主買票請幾位讀緊書 fans睇四百八十"

係咪Gigi?
黃家正 發表於 2017-12-31 22:02

有重病歌迷呀??佢有買捉十一場飛呀!

嘩…
John 發表於 2017-12-31 22:41

佢有辦法買到啦,主辦方同唱片公司會幫忙,買埋媽媽個份,佢係身體可許無事就入場唔係睇到哂十一場!!

回復  John

邊個黎??
8283 發表於 2017-12-31 22:53

天生患重病做手術後昏迷海外歌迷 gigi現在要坐輪椅,行企都不行根據新聞相片
千嬅一向錫歌迷啦,以前都有聽聞送飛比有病歌迷黎睇佢啦~
去過醫院探過一個有重病小朋友最後都是死左!!

回復  kingsfacheung

聽tg gp既fans講小城大事今晚唱得好好但翅膀成句甩左

btw你都join tg g ...
8283 發表於 2017-12-31 22:57

點樣join??我無呢個 app!!點用架??上網址之後點?

我去了睇叱咜啦!
希望最女有驚喜比千嬅!!

唔該尾場Single, 1001, Mr, 我等我在
aRh3i 發表於 2018-1-1 20:23

唔爭在唱埋偷生 擁抱回憶等等~

sammi 志安無去睇既~
eason 古天樂會否今晚一定黎"

聽日最後一場啦
Single 聽日實有架啦 千嬅都講到明會找數
第一次連績睇三晚楊千嬅
好唔捨得 ...
victor1991415 發表於 2018-1-2 00:47

你有無去睇 jason演唱會??你睇成三晚,返工唔累咩加父母唔罵呀?