返回列表 發帖
想聽 快樂與哀愁  笑中有淚
其實個rundown真系大概出得到一半了

27-28真係好冷門咯...
只想睇23號

加開終極尾場同終極加開尾場係唔同嘎
草蜢都一早爆響口12場啦
依然都堅信會加22號 ...
hihi 發表於 2017-10-23 14:12

幾時爆響口架?宜家貴到飛起~大家預計幾時可以原價買到23號780*2?

幾時先可以買到原價飛?求23號780兩張

真係D飛都未降過價,再系咁落去就乾脆唔睇
等D牛炒窿....

23號都沒跌價 有D牛仲越炒越貴
其實咁既價錢 佢地一早賺夠啦 就算宜家D飛hold住都唔會蝕
好難會平lo

仲系唔見23號有低價放哦

23號row bc, 3000 for 2
aRh3i 發表於 2017-12-20 00:13

呃 我唔一定要咁前既~接近原價就好
大陸d牛開始有降價跡象 不過仲要1680一張14排

我呢幾日都見多左人放原價
joshua 發表於 2017-12-20 12:05

系邊度見?我想買23號

咁多人睇第一場 怪唔得撲唔到霏啦

睇唔到23號  睇睇轉睇24號咯

唉 有無人一齊買黃牛睇23
fifty1205 發表於 2017-12-21 16:39

救命 23號 既霏真係貴到沒朋友
D牛都賺夠啦  原價放出黎或者貴少少咪算咯

真係俾D牛搞亂曬個市場  想睇既又買唔到 佢地寧願D霏留系手...

牛係唔會賺夠嫁..佢地去到當日都冇人要既時候..
會將D飛放哂比大陸佬大陸佬會有人再接手D飛/當晚係門口 ...
aRh3i 發表於 2017-12-21 23:39

就算當晚系門口放都未必平既啦 後面仲有咁多場 佢地唔會輕易跌價  呢下先抵死

如果肯睇26-30要原價買應該唔難
kelvinyu188 發表於 2017-12-21 23:14

就唔啱個時間 原本都好淡定想睇27 or 28
點知道臨時有事  如果要睇只可以焗睇23   宜家睇睇個F肯唔肯睇24 lo

成日食炒價真係頂唔順啦
上次睇美孖 成千蚊坐680最後一排 真係沒陰功
其實咁樣霖 丁太相對炒價都系差唔多...

頭先問過好多,23比24貴一截,chisin
fifty1205 發表於 2017-12-21 23:20

24號你問幾錢啊?

24 row 1 $ 1100
23 row 15 $1900
WTF
仲要勁少人單丁放
fifty1205 發表於 2017-12-22 09:51

row1 1100 咁平???靚位?

其實我都唔系忠實粉 睇定list聽熟少少都好

同埋佢系咪以後都唔會唱 快樂與哀愁
驚爛聲 唔會睇咁後面既場次

期待rundown

演唱會一定有人爆 自己又好難挨喔
我都系睇頭三場其中一場就算