返回列表 發帖
今次有返排隊
「微笑之中 接受還未有 答案。」

//對於門票由聽日起喺城市售票網發售,基仔話:「第一日係網上售票,第二日開始先至喺售票處賣飛,呢個係政府規定嘅新方式,大家都要跟從。」//
古巨基唔講都冇人知有新規定

第一日都賣曬,第二日排到咩。。。
stephybest 發表於 2019-1-14 23:26

而家政府立左條咁嘅例,睇黎城網以後都冇得排隊

一邊學友
一邊KKK
完全兩個世界

一邊點都入唔到 一邊即入
JayantL 發表於 2019-1-15 10:02

第一次城網唔洗load就入到

希望美卷8月演唱會可以加到20場然後失禁式派霏
gooloo 發表於 2019-1-24 16:53

邊個係美卷?

joey
乐坛风云 發表於 2019-1-29 22:22

我太out 真係唔知佢叫美卷

14/4 終極尾場 20/2 賣飛

共通點: 演唱會監制=雷頌德
wewa1001 發表於 2019-2-14 09:58

曾幾何時大家都覺得佢做個堆快歌好潮但而家佢已經冇咩進步空間
    基本上幫人做Band leader有九成歌都係照原版彈
    如果唔係成日開啲歌重覆都接受到但如果好快又再開歌好多相同就唔得
    好似五月天咁真正歌迷係唔會想聽突然好想你,洋蔥,我不願讓你一個人呢啲歌
    希望今次rundown有多啲唔同 利申買左頭場

英皇有古怪突然話賣晒然後加側田位

係咪內部飛賣唔曬 乘機連埋啲側田位一齊放曬出嚟

利申:冇check城網 ...
JayantL 發表於 2019-4-8 14:33

我見城網話全部賣晒 側田位每日十點開賣

來年來日

Encore Medley 有好想好想逆時光

PART I 咪有
kwanie 發表於 2019-4-11 23:43

今次唔係清唱

希望嘉賓真係有胡定欣 然後全城插爆
帥小寶` 發表於 2019-4-12 19:37

諗起軒仔個次佢唱深宮計

英皇包場做嘉賓?
stephybest 發表於 2019-4-13 01:39

我覺得twins都有機

今晚係金牌一條順合體

齊曬人??
stephybest 發表於 2019-4-13 22:54

The show much go on ig見到到齊晒人 古巨基換換衫佢地唱Volar

回復  l00540

唔會係Twins啦,阿Sa去金像獎
Alantse722 發表於 2019-4-14 13:46

胡定定欣都去左金像獎大家可以放心

今晚係張智霖

今晚 2nd encore 苦浪漫+情歌王

苦浪漫
艾石仔 發表於 2019-4-15 00:03

係EEG ig見到同上年逆時光一樣拎住電話睇歌詞唱