返回列表 發帖
Not sure if got Gin Lee? Btw, the poster looks ugly
Willjohnson 發表於 2019-12-12 13:53

次次都係呀煎會冇晒驚喜
「微笑之中 接受還未有 答案。」

Another 新曲+精選 maybe?

1. 哈囉
2. 能說不的秘密
3. 問好
4. One Day At A Time
5. 一釐米
6. 一
7. 一 ...
Willjohnson 發表於 2019-12-12 16:42

仲可以唱埋better me 戀愛為何物 鑽石人生呢啲寫俾人嘅歌

估開場第一首歌係

喘息空間

Ginlee做supporting act
hehehaha 發表於 2019-12-12 21:20

不如合唱雙雙

易入 但冇BEA

問人借到卡 啱啱買咗580唔洗otp 東亞真係一時一樣

Aga開三場gin lee一定嬲到震
hehehaha 發表於 2019-12-19 17:46

到時要搵返個喘息空間

回復 157# 敗犬女王

唱完喘息空間不如請返AGA上黎再雙雙合唱,然後Gin今天終於一人回家

哈囉大家好我係GIN LEE,TONIGHT我要同我好姊妹AGA問好,原本我無期,但我EVERYDAY要來踩場 ...
万晧坟 發表於 2019-12-19 22:21

AGA表示踩場姐小問題啦 you can’t break my mind

My FF Rundown
AGA Round Mid Night
Part 1 Opening
1.哈囉
2.Tonight
3.能說不的秘密
4.Night Without You

Part 2 R&B
5.One Day At A Time + Two At A Time
6.Everyday
7.Superman
8.一釐米
9.小問題

Part 3 Written By AGA / AGA On Piano
10.Better Me
11.鑽石人生
12.最幸福的眼淚
13.根 (with 許廷鏗)
14.我們與愛的距離 (with 許廷鏗)

Part 4 AGA’s Cover Version
15.香檳女狼
16.最後的信仰
17.我們都是這樣長大的
18.一個靈魂的獨白 (with 陳奕迅)
19.我們萬歲 (陳奕迅)

Part 5 AGA’s Love Song
20.圓
21.認
22.無期
23.孤雛
24.吃定我

Encore
25.3AM
26.若
27.獨一無二 (觀眾唱Gin Lee部分)
28.一

相信一切是gin lee的安排
hehehaha 發表於 2020-1-15 00:03

Gin Lee叫佢記住這刻細節與感覺直到一百歲
    利申優惠買咗580

Gin Lee有機會閃爍登場唱1+1 、獨一無二
另一場可以請同公司另一位高妹、唱作人

原來AGA參加歌唱比賽時
...
l00540 發表於 2020-1-16 16:02