返回列表 發帖
以下歌手我真係睇佢地唔起
又唔係大台員工 又唔係有大獎 做乜要去個垃圾頒獎禮做陪襯

泳兒
鄭融
吳浩康
...
kayzzz 發表於 2020-1-19 00:09

呢個名單根本就係三四缐歌手
    有多一個平台曝光掛
    JW 就最傻 曾經叱吒女銅 算一缐尾 二線頭
    可惜無以為繼 淪落到泳兒、鄭融呢啲三、四缐同level

其實菊姐最 HIT 反而係 2017年
又忘記我自己 又一輩子守候
偏偏嗰年 TVB 無勇氣俾最女佢 Merge 獎
18年開 ...

Any肥 TVB 覺得佢係王菲2.0

616.1314 發表於 2020-1-19 02:47

有人話拎tvb 最女先係公認天后喎 間直endorse hana 係公認天后
     係咪只有智力障礙嘅人先講得出呢啲說話 ?

垃圾頒奬禮 快啲摺埋佢

唯一恭喜係周柏豪做到男版彭羚,齊哂四台天王天后大獎,周柏豪地位同古巨基、許志安看齊,仲 ...
kfc 發表於 2020-1-19 20:13

周柏豪 唱功咁好 尤其唱 櫻花樹下 有tvb 加持 係亞洲天王
    巴閉過Eason  咁樣岩聽嗎?

唔抵得周柏豪拎哂903男金同tvb最男?kay做唔到架
kfc 發表於 2020-1-19 21:25

點會唔抵得呢? Kay 拎唔到TVB 最女 先還得神落!望都望佢唔好攞

希望啦,kay地位永遠都係高唔過彭羚
kfc 發表於 2020-1-19 21:30

有咩所謂 Kay 係當今女一咪得
    不過 你又會話hana 地位高過Kay
     無相干 你活係平行時空 唔怪你

最高銷量女歌手係hana唔係kay媽
kfc 發表於 2020-1-19 21:35

Hana 直頭賣碟天后啦
     The album and the rest of it 兩星期冠軍唔夠Hana 勁

點止呀?
佢紅過梅艷芳喎
liebe 發表於 2020-1-18 19:43

真係笑爆咀
    Hana 呢個雙料 真係得啖笑