返回列表 發帖
下 雙視后?
當李施嬅係咩?
kaman921 發表於 2020-1-12 22:52

最受歡迎女角色 算係視后咩?

千嬅竟然只係拎呢個豬肉獎

惠英紅係度,美千再大都係呀二啦。
victor1991415 發表於 2020-1-12 22:55

所以咪on居 拍套咁嘅爛劇 以為可以歌影視大滿貫 點知唔算拎視后

如果古天樂係大滿貫就係
kfc 發表於 2020-1-12 22:58

你搞錯左 以前最佳男女主角 係叫 最喜愛男女主角

後期 個獎改名叫 最佳男女主角 另加 最受歡迎男女角色做安慰獎

所以古天樂 係堅拎視帝 千嬅今次唔算視后

我指古天樂叱吒我最喜愛男歌手喎,同楊千嬅最受歡迎電視女角色係一樣,古天樂係大滿貫咁楊千嬅都係大 ...
kfc 發表於 2020-1-12 23:05

係! 古仔又唔係拎男金~~
如果古天樂咁都算大滿貫, 咁楊千嬅都係大滿貫, 而且千嬅起大陸都拎過視后 ...
shing 發表於 2020-1-12 23:13

咁你又錯喎 903 最男最女 係同 男女金 平起平坐 !
    所以 Kay 前年同時拎女金+最女 係雙料歌后
    而古生就算拎左一個歌王獎項 係大滿貫
    但 女角色絕對係低過女主角 一格 兼性質上唔算演員獎 係角色受歡迎姐
    所以千嬅話代藍飛拎獎 唔算加許佢演技

hmm...以前拎過903女金先算叫歌后.2008 Kay 拎最女, 但果時佢唔算係歌后.
TVB最女先係同903女金平起平坐. ...
shing 發表於 2020-1-12 23:21

如果咁講 即係hana 係歌后啦? 吓話 ?

好開心馬明同白色強人攞獎
馬明攞個下 叫左出黎(原來已經12次提名了)
白色強人咁好睇{:4_ ...
小伙子. 發表於 2020-1-12 23:30

馬明拎無問題 但白色強人拎最劇 好夾硬

楊千嬅搞到自己好肉酸
lemontea1069 發表於 2020-1-13 04:17

最衰佢老公 以為可以一套劇就幫老婆拎埋視后 點知得安慰獎
    尋晚丁生係老婆講得獎感言時都黑面 似乎覺得比大台過左一棟

女主 女喜 三個都無約係身都叫圍內?
JasOh103 發表於 2020-1-13 08:31

究竟拎曬女主 女喜 算唔算雙料視后?

吳業坤係天王?
kfc 發表於 2020-1-13 20:13

係 坤坤係小天王