返回列表 發帖
忽然RE係什麼把戲? 企好今週低AP正常
Weekly Pick: 戀愛腦之死 - 陳健安

支持仙女填詞又10次上唔到
JasOh103 發表於 2023-8-21 16:52

最好RE速冠

企好會唔會下週一齊四台冠, 除左903

呢啲live見得人拜得神 隻仙嬋做到咩?
kenneth 發表於 2023-8-21 22:18

J Music live正呀喂!

連續三首單字歌 > 濤 / 抽 / 鬆 /

煎煎第四plug可以叫 > 煎

企好 : Index 8

希望企到出9月新歌
Humeny 發表於 2023-8-22 17:37

希望可以磨到八週

十大唱DumDum,女金唱單九,最女先喊住唱企街呢個rundown好似順D
SugarFree 發表於 2023-8-22 20:14

煎煎奪最女可能較感性

52 赫茲真係死位?

仙女只上903同Viu? 其他台冇下凡?

青年要播唔播, 要上唔上, 搞笑

迪迪今晚開show903完全無Re

冠軍 浪漫殺死巨蟹座
亞軍 52 赫茲

樂壇最大災難
kwanie 發表於 2023-8-26 12:50

嘔血!!

陳蕾隔咗幾星期又上返榜真係幾醜怪
hehemamama 發表於 2023-8-26 17:06

陳蕾世一