返回列表 發帖
Count to ten is coming!!!
Weekly Pick: 戀愛腦之死 - 陳健安

大國堆歌好多根本應該榜都唔上又長期霸榜尾真煩, 尤其某幾個以為自己好紅鏡仔
PS Sica 應該係DJ 真鐘意多 ...
tamabaron 發表於 2023-8-2 10:58

今期流行班DJ鐘意啲鏡仔, COLLAR, Lolly Talk, Nancy Kwai, kayan9896, Jeffrey, MC etc

呢兩三年903 已經無咁鐘意Charmaine
kitlong1019 發表於 2023-8-2 11:52

也未入過女歌手三甲

Gin如果沒有幫903做side節目訪問, 應該都唔會播…

企好 index : 1

7pm index : 2

Count to Ten back to 70/80s

聽完唔知聽過咩咁 咁就聽完架啦?
stephybest 發表於 2023-8-4 00:38

2min 59sec

正常呀
上plug 播得少
joey2009 發表於 2023-8-5 10:05

非常正常!

企好就要+++大法

可能港台不太喜歡gin lee泳兒。。。
on07111 發表於 2023-8-5 14:36

唔喜歡Dum Dum同單戀就唔會上榜數十週啦

係 根本唔需要播
kenneth 發表於 2023-8-5 17:08

根本唔需要擔心

企街: Index 7