返回列表 發帖
中國真係令人O咀
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

泰妹勁啊
太陽花 純真柔弱

咁睇返其實國家隊真係唔差啦,喺意大利身上拎到一局,呢樣土耳其同巴西都做唔到
太陽花 純真柔弱

波蘭上場比伊朗榨乾左啦
太陽花 純真柔弱

睇黎韓國泰國呢周好大機會全敗作古
太陽花 純真柔弱

HOYTV都幾痴線,頭先現場播完果場中國,分牌顯示埋依家11點半轉播果場波既結果
太陽花 純真柔弱

加拿大呢場係好睇,球證14-13響錯超時笛堅持唔肯推翻判決和球反而激發起加拿大鬥志贏埋
太陽花 純真柔弱

想問一問,泰國係咪core team 來的,唔係既話佢都有危機wor
太陽花 純真柔弱

佢地係 core team,但希望快啲廢左呢樣野
chanchan0909 發表於 2023-6-30 19:34

多謝指教
太陽花 純真柔弱

保加利亞係咪上岸了,2-3輸有1分,克羅地亞輸晒兼無分
太陽花 純真柔弱

嘩,目前已知女排半準決賽四場比賽,77 台都會直播,總決賽八強全程直播在望 !!!

希望男排都可 ...
chanchan0909 發表於 2023-7-7 16:57

十一點半會唔會有重播,美國打做直播好難醒
太陽花 純真柔弱

唔會,如果想睇重播可以去 HOY 官網睇返

男排

女排
chanchan0909 發表於 2023-7-8 12:27

好的
太陽花 純真柔弱

冇睇男排, 但見到榜尾'護級'好刺激喎...中加大戰同古伊對決連局數都要鬥...@@ ...
skyhorse1111 發表於 2023-7-9 01:04

之前睇wiki望過伊朗好似core team黎,依家睇佢對古巴會咩取態了
太陽花 純真柔弱

唔知啱唔啱,但依家呢個情況計局數,應該係中國要護到級既話,就要求伊朗橫掃古巴3-0?E朗贏3-1應該都係古巴逃出生天?
太陽花 純真柔弱

唔好意思 介唔介意講介下咩護級? 仲有一個低級組別?????????
kent 發表於 2023-7-9 14:13

無低一個組別,但每年都要喺VNL果幾隊挑戰球隊裏面成績最差果隊要去打挑戰盃,同一啲非VNL既球隊打淘汰賽,贏左果一隊下屆入VNL,其餘bye bye
太陽花 純真柔弱

6-9果球太關鍵,同旁述睇法一樣唔覺有明顯持球
太陽花 純真柔弱

自由人攞MVP,有啲估唔到
太陽花 純真柔弱

睇左youtube某d片,覺得越南要進佔亞洲前四唔係無可能,呢個週期有陳氏青翠打強攻,其他人又打到小靈快, ...
skyhorse1111 發表於 2023-9-2 01:41

可惜韓國點弱法都喺VNL有個關愛座位點輸都唔會踢佢出局,反觀越南每年只可以靠打高手雲集既挑戰盃贏到果一個位先入到圍,難過登天...
太陽花 純真柔弱