返回列表 發帖
Cyrus Top 20 [2021 WEEK #1]

「沉醉在憂傷的我 聆聽熟悉的一個」

得知The Hertz將與擅長迷幻電音的勞嘉 ...
cymusic 發表於 2021-1-3 02:45

正正支持姜仔嘅蒙嘴,仲有家瑜教練

btw真係去到邊都見到某隻煩膠AK粉
成日又想啲意踩其他鏡仔
re姜仔嘅歌有咩問題
唔通只能你嘅走音AK攞獎咩
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

慘 個個都re姜B 冇人理黑面生
weiquan 發表於 2021-1-5 22:09

小心樓上隻煩膠AK粉嚟咬你

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #7]

「人人都怕難怕倦 怕撲空
全球得我未死心 沒有放鬆」

經歷過《Don't Text H ...
cymusic 發表於 2021-2-13 13:45

哇,EGO一上就亞軍
登神兩個連住好勁

02 02 EGO / 盧瀚霆
03 03 E先生 連環不幸事件 / 呂爵安

真好睇

榜主個tag好有心
我都覺得AL唱果句<越毒辣越是神聖>好正
帶點不屑haters嘅味道

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #12]

「一生 蒞臨或訣別 一個人
沿途多得有人 長留在我附近」

人生的衝擊有如站 ...
cymusic 發表於 2021-3-21 19:15

EGO同E先生無咗
柳兒狂人日記下星期有無機會大跳升呢

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #13]

「節奏太節制it’s alright放鬆
愛太快會跌進連綿黑洞」

Ivana繼去年〈碧 ...
cymusic 發表於 2021-3-28 13:20

團歌好爆
狂人柳有無機會re?

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #15]

「就覺醒 面向這現實世界無懼 睜開眼」

早在去年十月已經聽過這首歌的live ...
cymusic 發表於 2021-4-10 17:25

狂人柳真係re到睇嚟MV出咗真係有加分
姜仔比契仔壓住有無搞錯

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #16]

「春風給我按摩 彷彿有滿天櫻花抱起我」

Sorrowful的旋律暫時是本年度自己 ...
cymusic 發表於 2021-4-18 01:35

恭喜姜仔
契仔竟然咁高狂人柳得20

Cyrus Top 20 [2021 WEEK #17]

「我不怕偏見 我只怕自己從來沒意見
怕活成 沒表情的人類」

香港樂壇過往 ...
cymusic 發表於 2021-4-25 02:21

契仔首歌咁高位接受唔到

契仔冠軍