返回列表 發帖
青年危機應該夠數re
ambrose121 發表於 2023-8-21 16:27

如果蛋記課金咪冇得re
foOL 10AP都可以上唔到
Cantonpop lover

應該有第二個歌手係巨蟹座掛。
作者換另外行文青風既歌手唱都得。
BTW,呢兩位本身就冇人吹奏,我更煩青 ...
Gary 發表於 2023-8-21 17:41

無限quota係播啲多啲㗎喇
再批評佢又會俾佢啲fans鬧老土㗎喇

諗下都知今年女金有乜可能比煎煎
今年煎煎就得700人麥花臣show&一堆煲水新聞
反而仙女 今 ...
我等我在 發表於 2023-8-21 19:01

照你咁嘅邏輯
迦迦今年開紅館係咪應該俾咗女金佢先?
(利申迦/煎攞女金我都支持)

中文歌曲龍虎榜 本周精選
企好 (05) / the right kind (07) / 無以名狀的痛 (08) / 想見便遇見 (NE) / idk  ...
mt666 發表於 2023-8-21 22:16

煎煎要冠了talent always wins

陳蕾 233+3 +10*
李幸運 216-2 +8*
Wonders 發表於 2023-8-23 16:47

青年倪機同企好係咪隔日先播?
Btw AP版mark左青年倪機係黃妍唱

奶啲屎播夠未
死位不死係咪真係要十大

冠完再冠企街十大
tamabaron 發表於 2023-8-26 14:03

點都好過DumDum十大嘅

我迦有得同Eason 合唱神曲
我堅就要同學友撚聲鬥老餅
公平嗎
ricnature 發表於 2023-8-26 22:54

堅堅今日同謙Bsss 合唱 更熱鬧

忽發其想
街燈都可以featuring
呢首照featuring 咁我迦咪有機會追到囉
環球廿年來最喜用呢招架嘛 ...
ricnature 發表於 2023-8-26 23:42

04年千嬋痛失至尊歌 應該一世都唔會再拎得返

軒仔新城台慶話隱形遊樂場係近年唯一一首派台歌wo
唔知佢意思係截止依家為止嘅唯一一首 定係之後唔會出歌呢
不過佢現場開聲話想首歌新城攞獎 係咪即係代表佢今年會玩埋新城頒獎禮

不過Special One最多十大第二
隱形遊樂場好似有新version
梨胃言 發表於 2023-8-27 11:56

隱形遊樂場係咪要永續到佢出新歌為止btw新城show後訪問gin生日有乜願望 佢話想下年係紅館開5場演唱會
煎煎要加油呀

佢琴晚新城個show話今年得一首派台歌
sophia121 發表於 2023-8-27 12:22

我知呀 但唔知佢意思係到現時為止嘅唯一一首 定係下半年都唔會再出

真係玩featuring wo希望呢首播得好啦

煎煎去咗支持好姊妹AK