返回列表 發帖
女金攞到2028
JasOh103 發表於 2023-8-1 17:42

2030再攞過 去到2031先係最後一次44歲係咪破左最大女金年齡紀錄
Cantonpop lover

幸兒可以下年去英國開生日會玩遊戲
梨胃言 發表於 2023-8-2 21:14

勸佢好好唱歌算啦
如果係認真搞concert+唔好hea宣傳 相信紅館3場都得嘅
(Btw佢之前interview話一定要多過2場 唔想太快開完

下, 3 場? 今時今日正價飛要散飛都唔易,不過英皇舞台效果通常都落重本, 冇返 3, 4 場都難回本 ...
hissorhk 發表於 2023-8-2 21:48

三場梗係指包埋英皇幫手散飛

難聽到呢
搵到老公都唔洗咁…
JasOh103 發表於 2023-8-4 00:35

一開頭我以為係halloween兒歌

「得罪講句」好虛偽,平時都無腦踩開Gin,洗乜假扮有禮貌講公道說話咁既款

呢啲話Gin既說話已 ...
愛我別走 發表於 2023-8-4 19:26

能說不的秘密2.0

Gin新歌已經係近排女歌手最好成績,日榜週榜上過,之前新榜歌keep好耐前五。

得罪講句,其他女歌手成 ...
Nathan 發表於 2023-8-5 10:10

啱呀 話企好唔紅都要睇吓kkbox個榜前面塞住啲咩歌㗎
Dummy同money係咪好紅吖?

Edan 上即係Chantel 上唔到?
青年危機一plug 即中位上但一週即落加re唔到,即係Gin vs Aga女金? ...
軒的話 發表於 2023-8-5 11:19

好事黎...蕾兒仲有好多進步空間 今年啲歌又回塘

不如大家傾下gin啲經典入面邊首最正好過
kenneth 發表於 2023-8-6 10:07

天地一沙鷗應該慢歌嚟講質素數一數二好
真·王菲班底 仲有佗寂都係
當然開燈熄燈都好真挈 真·虐心

企好:6-6-4-2-X?
我等我在 發表於 2023-8-6 15:52

何以見得