返回列表 發帖

LWY Weekly Top 20
WK20冠軍歌:繼續繼續 - 陳健安 (第2.5首冠軍歌)

2023冠軍歌
WK01 - WK13:圍牆倒下前 / 坐看雲起時 / Me and the Moon / LOVERSE / / 鬼怒川 / 盲婚啞嫁 / 窮人的薔薇 / 一個人走走 / 命之道 / 良心發現 / 孤獨的戀愛家 / 小林不動產 /
WK14 - WK26:戀人日常(的直線抽擊) / 一人傍晚藝術館 / 愛是... 2.0 / 塵大師 / MIZU / 捱麵包的人 / 繼續繼續 /
WK27 - WK39:/
WK40 - WK52:/

2023亞軍歌
WK01 - WK13:言之無物 / Never Come Back / sshhh... / 至少還有你取暖 / 仍然未說的 / Dum Dum / Fall Back To Bed / 七姊妹星團 / The Bright Side / 你是我的家 / My Everything / My Secret Park / 入場人士注意 /
WK14 - WK26:國際孤獨等級 / 海島與少年 / *~Silencio...Shh / 安全距離 / 飄流記 / 十年如一日 / 同歸於盡 /
WK27 - WK39:/
WK40 - WK52:/

RKLWAPSongsSingers
010839繼續繼續陳健安
021026同歸於盡泳兒
031722我所看見的未來鄭欣宜
041821苦艾之吻SoulJase
050620It's Not Your Fault方皓玟
060719萬一你是個好人林家謙
070915隱形遊樂場張敬軒
081314單戀這件小事Gin Lee
091113塵大師陳奕迅
10NE10宇宙大王RubberBand
11NE09致我們的夢想鄭秀文(feat. 魏浚笙)
122008同性密友The Hertz(feat. Jan Curious)
131507伸縮自如的愛陳蕾
141406綜藝魂葉巧琳
151606最後一個糊塗神per se
16NE05針對人類R.O.O.T
171904自發性神經反應雲浩影
18NE02戀人絮語moon tang
19NE02無限+1黎展峯
20NE02Regen C.
OUT
XX01XX捱麵包的人吳林峰
XX02XX十年如一日陳慧敏
XX03XX鹹魚遊戲柳應廷
XX04XX花海張天賦
XX05XX我的親人陳慧琳
XX12XXMIZUAGA

過咗5個禮拜 peak只係第八。。。谷得咁勉強不如out咗佢算啦
Humeny 發表於 2023-5-14 01:10

慢慢儲分
下個禮拜可能俾分幸兒

俾咁少分都唔會上到榜架啦 唔使咁勉強喎
Humeny 發表於 2023-5-14 01:21

11分都上唔到轉plug算

應該撞亞軍歌
鄭天后準備大幅拋離幸兒
GaracyTan 發表於 2023-5-14 01:31

如果幸兒下首十大就追到
不過光頭填可能無人知道雙子座2.0
即係可以亞亞亞

言而無信的Gin粉 又係得死位
Humeny 發表於 2023-5-14 01:26

單戀高分過Dum Dum
不如轉會做迪粉啦
Humeny 發表於 2023-5-14 01:26
2首加埋低分過迪迪1首 is coming
梨胃言 發表於 2023-4-16 02:34

最後唔係

Humeny's Music Chart 2023 | Week 20

第二十週冠軍歌  萬一你是個好人 - 林家謙
曲:林家謙
詞:黃偉文 ...
Humeny 發表於 2023-5-19 00:41

第一次聽冠軍歌
多謝榜主推介一首咁好聽嘅歌

幸兒終於唔使畀好姊妹壓住
kel_kelvin 發表於 2023-5-19 01:12

但係俾欣直壓住

Where is 單戀這件小事 Gin Lee x CoverDog
GaracyTan 發表於 2023-5-19 01:21

Where is 同歸於盡 泳兒 x CoverDog

英皇好勁
Humeny 發表於 2023-5-19 01:50

可以失眠個時播住黎聽,好易訓著

Garacy Music Chart 2023

浮雲藏有天的昏花 我怕我只想還原平凡
銀河藏有星的孤單 如凡人能被愛嗎

2023年 ...
GaracyTan 發表於 2023-5-19 21:30

Very sad result for music.

Kelv's 摯愛十大 2023 Week 20

大開眼界 - 炎明熹 第1首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手 ...
kel_kelvin 發表於 2023-5-19 23:40

愛gin更愛蕾

發夢都估唔到榜豬原來鐘意撚聲怪
Humeny 發表於 2023-5-19 23:50

冠軍歌嗰個咪已經係

#4 song is awful
GaracyTan 發表於 2023-5-19 23:59

#11 song is wonderful u

第一次聽
多謝榜主推介一首咁好聽嘅歌
GaracyTan 發表於 2023-5-20 00:04

希望幸兒讓返啲quota俾同公司後輩

#12 song is lovestory2
on07111 發表於 2023-5-20 00:07

神級演繹
studio version唱到叱咤炒車live咁

Gin Lee failed to save music
Humeny 發表於 2023-5-20 00:12

啱啱先發現lovestory2 spotify多人聽過靈魂之窗