返回列表 發帖
等睇再破紀錄

以5分比率計算:
開登。熄登 (熄登版) 91.51%
開錯登 86.21%
我說 85.23%
天地一沙鷗 ...
on07111 發表於 2021-11-9 00:05

日出時讓街燈安睡 390分
Falling 320分
敢 312分
天變地變情不變 258分
孤獨門口 256分
IDK 242分
奪金 239分
芝麻開門 196分
我不是你的觀賞魚 157分
和每天講再見(合唱版) 110分
以愛情之罪名 105分
雙雙(Duet Version) 98分
Hope 82分
偏偏喜歡你 73分
獨一無二(Aftermath Remix Version) 61分

آمل أن أنشر النسخة الهندية

咁多五fun
WZA111 發表於 2021-11-9 22:03

可能好多印度人開account

Jika MV keluar bersama, saya akan pertimbangkan 5 mata

Gin 呼籲大家支持IDK  

有人叫Gin轉公司

有人叫Gin唔用Eric,  Gin疑似回覆佢{:1_118 ...
Garfield 發表於 2021-11-11 14:07

咁多Gin粉打簡體字

可能同你一樣用語音輸入
losyes 發表於 2021-11-11 15:04

語音輸入應該仲慢

Gin Lee將於12月17日在會展Hall 5G舉行《GIN LEE ”YOURS FAITHFULLY” LIVE演唱會》,她表示最頭痛是揀歌,由於這是繼2018年後首次開騷與歌迷近距離接觸,她相信有不少忠粉會購票入場,「我會揀多啲Side Track,歌迷好鍾意但我又較少公開演唱的歌。」她表示現正積極備戰,排舞演唱新歌《IDK》,由於歌衫可能較性感 ,所以要進行斷食keep fit,務求以最佳狀態表演。

希望扮Barbie跳IDK

Gin lee要出悶歌先多頁數,eg.幸福悶,日出前讓街燈安睡都有7頁。

反之很堅強、自我感覺還好、敢 都係得 ...
on07111 發表於 2021-11-14 10:36

證明和每天講再見同孤獨悶口唔悶

煎媽係咪叫佢休息或唔好再喺香港撈
jcbartleby 發表於 2021-11-14 12:38

Gin Lee很堅強

希望最女唱依首

仲有港台女金跳唱
on07111 發表於 2021-11-23 20:51

仲有叱咤十大
最女都係唱開燈熄燈算

IDK - Gin Lee
派台日期: 29/10/2021
Spotify: 66,163

收聲多謝 - 陳凱詠
派台日期: 09/11/2021
Spotify: 92,945

希望幸兒今個星期六唔好去聽903啦

不過最令Gin Lee歌迷興奮的,相信是偶像終於打破今年在商台 ...
on07111 發表於 2021-11-30 11:47

難度極大=仲有機會

聽日六點出老舞MV了
WZA111 發表於 2021-12-7 22:41

希望903 RE

MV好睇到大家爭住post

Gin very bad bad girl  請酒比學生妹飲
Garfield 發表於 2021-12-8 20:10

歌手李幸倪(Gin Lee)為ViuTV的男團ERROR的節目擔任嘉賓,她稱原本有點身體不適,是氣管冷親,之前更失聲,因在節目中要演,險些不能出席錄影,因她不想咪咀唱歌。以前上無綫節目可有咪咀唱?她謂:「咁我嗰時都5年前,都係唱Live嘅。」講到同公司的女子組合Robynn & Kendy的Robynn早前在外地出嫁舉行婚禮,問到可有出席?她坦言有獲邀請到澳洲出席婚禮,可惜撞正她新歌錄音所以未能赴會,替她好開心,是在澳洲當地一個酒莊舉行。去酒莊豈不是可盡興狂飲?她笑言:「我唔飲酒嘅 ,所以冇蝕,係蝕咗個靚景。」可惜冇得去?Gin Lee一時口快說:「下次啦!」但知講錯即更正謂:「我意思係等佢3月喺香港補擺喜酒時去。(送咩禮物?)都係封個大利是啦,等佢可以鍾意買乜都得。」

個故事是咪tag 返TVB套嘔像劇
Nicholas 發表於 2021-12-10 23:26

今年叱咤點題作
希望可以做開場表演