返回列表 發帖

liwaynejason's Music Chart (Week 02)
紀錄自己每週最鍾意嘅十首作品

Week 02 冠軍歌:以正義之名

RKLWSongsSingersTrends SSMTWTF
0102以正義之名陳蕾09>05>02>01> 109 69109=53
0205Sexy DangerousEOS06>01>05>02> 910 74910=49
0301星願鄭欣宜04>02>03>01>03> 78 91077=48
0409一了百了泳兒…04>01>03>(12XX)>09>04> 56 5766=35
0504在最好的時間做最好的你馮允謙04>05> 35 8852=31
06re雙喜樓Twins08>10>(4XX)>06> 47 3548=31
0703因愛而來Dear Jane09>03>07> 63 4683=30
0808再見有時sica06>08>XX>08>08> 8 4
=12
09ne無能 為力泳兒09>
1 1 2 3 5 =12
10ne青春告別式張敬軒10> 2321=8
XX06雲際車站陳健安04>06>XX =0
XX07緊急聯絡人Gareth.T10>XX>08>07>XX 22 =4
XX10I'm Marf-elous邱彥筒10>07>10>XX =0

2023年冠軍歌
WK01 - WK13:星願 / 以正義之名 /
WK14 - WK26:
WK27 - WK39:
WK40 - WK52:

2023年亞軍歌
WK01 - WK13:以正義之名 / Sexy Dangerous /

2023年季軍歌
WK01 - WK13:因愛而來 / 星願 /

KP TOP 10
冠軍歌 無能 為力//  無能為力將一切挽留
作詞:  周耀輝作曲:  馮穎琪編曲:  CMgroovy監製:  ...
Spal 發表於 2024-1-7 00:00
03>02>XX>03 上個禮拜受咗咩刺激

LLL TOP20 Music Chart 2024 (WEEK 02)

你的世界 --- 林家謙

// 感受你的笑 你的淚 你的愛 你的世界
閉上 ...
Lllch 發表於 2024-1-7 00:01
緊急聯絡人         Gareth.T       09>02
青春告別式         張敬軒        02>06

第二位變左唱作人悶歌專屬位置

2024女金銀銅出晒
btw一了百了係咪播到停唔到
Lllch 發表於 2024-1-7 00:10
仲有男金張敬軒 組金Twins
本身re係擔心某首歌唔小心過左佢 之後發現過左咁多個月點解都仲係咁好聽

01咁都有冠… 咁06都要有啦
kel_kelvin 發表於 2024-1-7 00:25
就係拖到今年re增加組金機率!

冠呢首... 咁就希望08唔會得一週命
GaracyTan 發表於 2024-1-7 00:44
應該唔會一週命 一了百了下week就一了百了了
收咗英皇幾多錢
荷蘭番茄 發表於 2024-1-7 00:49
公司叫咗我低調啲 唔好俾三甲㗎啦啵

支持欣兒泳兒幸兒
Humeny 發表於 2024-1-7 01:06
可以支持埋EOS樂兒

支持蕾 大家覺得好難聽嘅 我哋就覺得好聽
MCmatt 發表於 2024-1-7 07:22
SO SAD唔知點解自己就係ok呢首 加埋冇咩競爭對手

Daabinlo’s Music Chart 2024 - Week 2

Week 1-13: Eye to Eye / Sigue Haciendo 時機已到
Week 14-26:
W ...
Daabinlo 發表於 2024-1-9 10:08
Support 06嗰首 ne高位過07
冠亞都好高質

希望HKH可以唱多啲人地嘅曲
How about 季軍
Daabinlo 發表於 2024-1-9 10:48
不言自明

哭泣健康指南        Gin Lee        10>10>08>XX

Dum Dum #1
單戀這件小事 #2
企好 #1
後人類的美麗與哀愁 #1
哭泣健康指南 #8

Garacy Music Chart 2024

明日這裡 如將覆滅
但無逃離 打算
情願以我 彈奏那輓歌
跟死守的 肩並肩

第2週  ...
GaracyTan 發表於 2024-1-12 21:35
喜歡喜歡泳兒嘅歌手 上到好勁

cyrilllam #9Jan24
#派台歌 #叱咤903 #叱叱咤
#nothningness #虛無
#同一日派台(明明好似唔係 #黑白相
坐你 #泳兒 隔離
#無能為力 都好好聽
#人好好唱歌又勁

===
恭喜小妍成為今年暫時女金

上年冠咗佢首《3am Road Trip》
69h 發表於 2024-1-13 16:34
愛泳亦愛迪

Kelv's 摯愛十大 2024 Week 02

Atypical - COLLAR 第3首冠軍歌
歷年冠軍歌:Gotta Go!(22) | Speak Love(2 ...
kel_kelvin 發表於 2024-1-13 20:20
又冇出冇入 嘉豪幾時上到