返回列表 發帖
頒完季選成個鐘自己仲喺度回味緊
突然之間覺得好幸福
仲大幅度拋離其他人榮獲最近24小時發帖榜第一名
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

未夠多
[Jul/12/2022] Time & Faith - Gin Lee (CD) 一頁都數到42個gin lee
on07111 發表於 2022-10-19 22:29

我貢獻咗1/8去嗰8個度

Happy Weekend!
AgathaThong 發表於 2022-10-22 08:45

比較喜歡ak會員你之前為左避版權將佢地面容整扭曲嗰個方法 想睇扭曲Gin唱Let it go 依家我以為自己近視深咗

Gin Gin咁靚,點捨得整到佢面容扭曲,同埋TVB好衰,面容扭曲完都過唔到版權 ...
AgathaThong 發表於 2022-10-23 00:06

原來係咁... 真係辛苦你了 要搞咁多野先出到街

Spotify monthly listeners
00年代出道:
Janice:387.6k
Kay:362.4k
Fiona:251.2k
Stephanie:193 ...
Humeny 發表於 2022-10-25 11:56
多人聽融姨、吓,但係投票嘅時候多咁多人投豹、小明 係咪因為啲人多聽佢哋舊歌......

應該係 好多街客齋聽唔投票
小明有黃絲鐵票 豹就多死忠
Humeny 發表於 2022-10-25 20:00
都係命數...

好多人去睇黃妍。。
WZA111 發表於 2022-10-29 00:54
不如佢駐紮英國 以後target移民市場好了

Fully support
Humeny 發表於 2022-10-29 01:24
幫緊幸倪清除來年女三甲勁敵

喜歡尼格

期待阿詠黑白相告別作MV

虛詠
WZA111 發表於 2022-11-4 22:47
晨早出咗擬人與我 - 陳凱啦 原來Gin係Jace stan

好開心呀 咁啱喺尖沙嘴附近 見到華納IG story就去左海防道排隊攞扭擰雪糕屋俾嘅免費雪糕 開頭見到本尊 但係到我攞嘅時候Kiri 已經走左 華納真係好識宣傳

李好幸運!
Humeny 發表於 2022-11-5 17:03
小確幸!如果你唔係住特別遠依家去仲趕得切嘅XD(六點完)
支持華納下次喺街送眼鏡宣傳《我的視角》同送啤酒宣傳《乾》!

諗起H會員問點解有李幸倪唔用 要用Gin Lee
GaracyTan 發表於 2022-11-5 18:42
係囉 點解嘅 我真心唔知 點解個個人嘅榜都係寫Gin Lee唔係李幸倪
無意中用咗名言添

突然之間彈左李幸兒呢個名出黎咁多次 喚醒左我啲記憶添

記得之前form 1-2嘅時候學校搞常識問答比賽
有一題係問雙雙嘅主唱係邊個(暴露年齡range系列)
點知嗰個同學勁有信心答左「李幸兒!」
大會MC即刻講「錯,正確答案係:李幸倪」
個個大笑
自此之後成件學校都知道Gin係邊個了
應該要好好多謝下嗰位同學

Form 1-2 已經出咗雙雙
呢位會員好年輕
WZA111 發表於 2022-11-6 01:56
一眾老會員表示震驚[quote]一眾老會員表示震驚
Btw點解會係常識
Yan 發表於 2022-11-6 02:00
年齡都係相差個位數㗎啫... 應該...
Gin fun學生會舉辦嘅 問埋好多古靈精怪嘅問題 我地坐檯下都係當show咁睇

呢位會員係咪未成年
咁都算常識 睇嚟雙雙都算hit hit地  Youtube九百萬views水分應該唔 ...
Humeny 發表於 2022-11-6 09:14
成年與未成年之間 落淚又大笑之間我本身都算識識地但係唔係好注意係邊個嗰隻掛 嗰時未係好care廣東歌(流行文化 in general)
不過食得M記真係好難唔識雙雙 很Gin強呢啲big hit

已經開始單曲循環Robynn Yip《自問自答》 IG英文版demo都好好聽

愛麗兒好高質 為咗高質youtuber嘅容貌身材品德同性格 唔該903唔好拖 俾女金啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

笑死 佢會唔會真係走去睇跟住睇到其他片
GaracyTan 發表於 2022-11-9 22:32
呢條片佢應該真係有睇 唔係都唔會回顧到上半生 其實佢應該都知呢個account唔慌正常㗎啦 咁大個Mag黑圖做icon...

佢好多片我都有睇 好mean好搞笑
不過估唔到cap到個封面咁泳兒都click入去睇 ...
Humeny 發表於 2022-11-9 23:46
咁美吓照計係見到愛麗兒IG tag佢直接用嗰條link撳入去嘅... 如果見到封面先我驚佢黑面
愛麗兒啲片正呀 重點推介 2022 13 Jan 楊麗珊嗰條片 笑到肚痛

佢一直以黎揾片都好齊 連啲無人睇嘅IG live、Vlog都有
69h 發表於 2022-11-10 00:21
係對Mag愛之深責之切先會發展到嘅功力

佢整kary嗰條片嘅封面先得人驚

搵唔到wor
Humeny 發表於 2022-11-10 00:38
This

or this?

想復出了
WZA111 發表於 2022-11-14 04:09
心很雄 四點想復出五點半就出街啦   錄到不知幾點~~~ 你共我為何遇見(雖然唔知你時區

聽聽吓港台新聞訓著咗 好彩13:11播到伊麵扎醒咗

小朋友要早睡早起先有精神
Humeny 發表於 2022-11-19 13:29
琴晚2點過啲 唔係好遲啫

It's 2 a.m. in the morning and u don't know how to say goodbye to CM
Humeny 發表於 2022-11-19 14:36
越戒越愛 越愛越戒

蘭B今年咁都執到2首

一入返live就聽到Gin鍾意食__子

朱薰:肯定就是你!Gin Lee!

(台下一片死寂,Gin Lee 尷尬向鏡頭點頭鞠躬,同時大量台下歌手恥笑)

(影 ...
WZA111 發表於 2024-1-6 22:50
多謝每一位播過我嘅歌嘅903嘅DJ!