返回列表 發帖
出碟唔派歌嘅玩法真心過於新穎
可能華納以為MC 咩獎都拎過晒今年開始退出頒獎禮? ...
ricnature 發表於 2024-3-21 10:48

同時華納又覺得MC fans太多三百幾蚊隻碟唔駛宣傳都大把人買

12/3-18/3

呢個數係一個禮拜?
Nicholas 發表於 2024-3-22 16:30

3月12至18, 寫返先

*根據新城知訊台、新城財經台及新城采訊台播放歌曲次數計算。

https://www.metroradio.com.hk/997/Music/Chart/airplay_week2.aspx

ViuTV 年度音樂盛事《CHILL CLUB 推介榜 年度推介》嚟到第4年
今年將會繼續為廣大樂迷帶嚟新衝擊同火花✨

當日仲會有Thor 為我哋揭曉今屆入圍名單
想知你最愛嘅歌手會角逐邊個獎項,記得到時留意記者會LIVE 喇

時間:3月25日下午1:00
地點:九龍灣國際展貿中心地下中央廣場

出席歌手名單(排名不分先後):
Gin Lee 李幸倪、泳兒、鄧小巧、陳柏宇、陳健安、馮允謙、G.Racie 王君馨、JACE陳凱詠、許廷鏗、周國賢、Jeffrey Ngai 魏浚笙、Yan Ting 周殷廷、Cloud 雲浩影、ANSONBEAN、吳林峰、SoulJase、陳慧敏、Nancy Kwai 歸綽嶢、sica、Andy 黎展峯、Aiden 洪助昇、Dark 黃明德、區子琳、力臻、Lewsz、雷深如 J.Arie、麗英、CATRINA 梁式昕、GooChan、榛綦、雨橋、Tik 鄧禮迪、彭晉 MikeP.、何潔瀅 Kyra、暐翹、Helen So 蘇凱倫、趙展彤 VAL、HOPUI 何佩、何家銘、THAIMAY 楊雅文、N9、per se、雷同二友、逆流、Foolya 虎牙、子飛魚、EOS、Pandora、Yusobeit、Maniac、FINALLY、乙女新夢、Charming Way、SPIRAL、The Hertz、Beanies、Nowhere Boys、ToNick、P1X3L、COLLAR、ERROR、MIRROR

仲會信佢準時先出奇
本身青春告別式夠話舊年出
mt666 發表於 2024-3-23 13:00

喺過去嘅三年幾入面, 因為大家嘅支持, 我開咗合共59場嘅演唱會, 如果我嘅歌聲、我嘅表演有感動過你嘅話, 希望你可以為我喺下個星期一投上我十分珍惜嘅一票, 為我嘅2024年展開新嘅一頁, 我想當選「叱咤樂壇我最喜愛男歌手」嘅「無論得獎與否都會照做樂壇政綱」係:

2024 1月1日 發佈新歌
2024年第一季内發行全新專輯
2024年1月尾舉行歌迷會專享免費音樂會
2024年第二季舉行第二個Live in Alberose 線上音樂會
2024年第一季開設為年輕一代實現夢想的Hins Performing Arts Academy, 通過聯合唔同嘅音樂家、表演藝術家以及本人親身教授, 結合獎學金及各種資助追夢計劃, 去通過系統嘅學習同埋培訓, 學習各種演藝表演, 成績優異嘅朋友, 更可獲得所屬導師以及我本人嘅推薦, 去往本地或海外各大唱片公司及影視傳媒, 令到本地演藝界有潛力嘅年輕人都能夠同我當年一樣, 獲得夢想成真嘅機會。

可以預備mark走數list

Chill Club 推介榜@2024/03/24
RK  LW Songs       Singers
01  03  青春告別式     張敬軒
02  04  All That I Want   馮允謙
03  06  Lost At First Sight 陳卓賢
04  05  黑玻璃       洪嘉豪
05  07  Control Freak   小塵埃
06  ne  遺憾與遺憾的一切   梁釗峰
07  08  白髮齊眉      鄧小巧
08  ne  如果電話亭              楊樂文
09  10  Mr. Nobody            CotaBoii
10  ne  秒速 8 公里      ROVER
本周共3首新上榜歌

out
01  回憶半分鐘     雲浩影
02  My Life       盧瀚霆
09  無答案       林家謙

評分人數

嘸答案

07>02>09>x
一陣應該又有偉論