返回列表 發帖
liwaynejason's Music Chart (Week 09)
紀錄自己每週最鍾意嘅十首作品

Week 09 冠軍歌:醬醬醬

上榜機 ...
liwaynejason 發表於 2023-2-26 00:00

hkh stan
治愈歌咁快走 榜豬變心變得好快
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Daabinlo’s Music Chart 2023 - Week 9

Week 1-13: 滴滴金 / 喔嗚嗚 / 氣流 / 心的全部 / 溫柔暗號 / Me  ...
Daabinlo 發表於 2023-2-28 14:54

支持幸兒嘅榜都值100分
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Humeny's Music Chart 2023 | Week 09

第九週冠軍歌  不要把冬天衫放回衣櫃 - my little airport
曲:林阿p
詞:林阿p
編:林阿p / 阿賢 / 阿科

RK LWNWSongSinger
010202不要把冬天衫放回衣櫃my little airport
020108Dum DumGin Lee
030403陪你JW
040503你是我的家林欣彤
050603七姊妹星團Lolly Talk
061002異地書黃妍
070304TeaserNancy Kwai
08ne01water comes out of my eyesmoon tang (ft.cehryl)
090702入場人士注意馮允謙
100803良心發現許廷鏗
時候到註定搬了:
XX0901前排位置佘詩曼

第一季冠軍歌:氣流 | Ghost | Strawberry Icecream | 溫柔暗號 | Me and the Moon | Ribbon | Teaser | Dum Dum | 不要把冬天衫放回衣櫃
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

加返trend啦 咁先見到Gin 01>02嘅神威
liwaynejason 發表於 2023-3-3 01:25

Dum Dum個trend太長 加落去唔好睇

又有新英文歌上榜了
liwaynejason 發表於 2023-3-3 01:25

之前四首上榜嘅英文歌都冠曬 唔知呢首會唔會冠呢

幸兒有望plug接plug
kel_kelvin 發表於 2023-3-3 01:42

希望新歌好聽過江好
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Garacy Music Chart 2023

Sometimes you can’t control yourself
當不能倒帶 無情如鐘擺
擺向離愁和分界
...
GaracyTan 發表於 2023-3-3 15:31

原來呢個星期得9首上榜歌
edit: 支持推介英皇唱將嘅歌
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

希望Dum Dum快啲時候到
梨胃言 發表於 2023-3-3 10:10

3月14日之後肯定會走架啦
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Kelv's 摯愛十大 2023 Week 09

Dum Dum - Gin Lee 第19首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌 ...
kel_kelvin 發表於 2023-3-3 21:58

幸兒係咪冇得plug接plug啦
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

03 BARF!
GaracyTan 發表於 2023-3-3 22:07

懷疑榜主係神徒
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖