返回列表 發帖
今年中年新人原來都幾多下
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

突然收到Order播三生有幸
Flambeau 發表於 2024-3-20 23:49

IDK走勢?
21 傾城

903 都照播念恩 啦 怕咩喎

反而Back In The Game 就
leo_03 發表於 2024-3-21 11:12

歌視網三管齊下嘅宣傳自然會換來三管齊下嘅攻擊
點似女金依家去返後台度下新demo
21 傾城

生我的命: 13>3>11>13>3>1>3>叱咤十大第八位
我的命: 10>9>16>15>14>16>10>???
SugarFree 發表於 2024-3-21 20:34

真係活誰的命

建議真係有第十位就整個「拉~闊」Version,脫離謊言制肘
21 傾城

華納又玩杯葛啊?派埋 d 四五線
hissorhk 發表於 2024-3-22 18:54

Feel到同上榜Quota有關係
不過女金就一定係後台休息緊
21 傾城

今個禮拜幾衝擊  

小明15年後再上榜(竟然派去TVB已經幾驚嚇) + 華納二連冠 + Cloud RE(應該都大 ...
LLLC 發表於 2024-3-23 23:19

或者小明都係Christopher Chak啲friend
有追中年好聲音,跟住順勢傾交Demo
21 傾城

舊時啲人唔係咁講 話佢地唱得好好聽
Nicholas 發表於 2024-3-24 11:12

家下記者抄標題「失準走音」都兩日了
21 傾城