返回列表 發帖
想改自我介紹,但係個簽名都要縮短
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

因為唔夠分嗎?
kenneth 發表於 2022-7-25 01:25

原本有200定係小啲,而家得120,不過點解燈神同k 會員嘅簽名回俾人縮咗,但我就無事
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

好彩唱片區暫時冇影響
梨胃言 發表於 2022-8-18 00:13

你地圍爐刷po踴躍發言無人會搞你地嘅,我有啲想幫你地統計出po量,方便波記出糧
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

留言刷分
梨胃言 發表於 2022-8-18 00:20

Willjohnson 發表於 2022-7-11 16:25
好似呢位會員係CHH噉樣易呃啲,而家都未扣分
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

見到版主要覆某啲會員嘅唔合理言論,覺得都幾辛苦同煩
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

代各位學生出個post先,要返學啦
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

短個廿篇真心睇嘅,係寫得hea啫。
最痛苦都係寫個三份長嘅,對於一個「文盲」嚟講要寫夠字數已經想死,(點解我會癲到攞傾城之戀寫架,睇明個故事已經想死,啲寫作手法之美完全係睇住補習名師啲sample搵
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

見到某會員換profile pic,突然醒起幾個月前有人話最好唔好咁多街客聽,費事聽到cheap曬嘅言論
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

留翻個底懷緬下先好心po得就唔好del啦
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=19529&page=1&authorid=46604
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

垃圾chrome 係咁加個HTTPS 係個網站開頭搞到入唔到嚟
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)

究竟邊個on9會編時間表要人24小時內考三科架
又要諗點樣寫十大,串流平台個年尾總結次次都奇奇怪怪
Grade
(;´༎ຶД༎ຶ`)