返回列表 發帖
CC 自己人 again
露營腸仲未冠
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

中文歌曲龍虎榜 本周精選
行動代號 0901 (04) / 星戰 (10) / idk (11) / 說好了 (20) / 登場 (NE)
Music Treasure Chart Week 21: 靈魂有路 | 多多指教 | 你不是我的岸

RB 如果今周冠
應該點都過一把火
但係如果無落榜周未必有組金

下首歌整緊MV啦喎
kwanie 發表於 2023-10-2 18:59

又係
LT 唔似咁快有新歌住

氵壽連續兩年十大
希望係 idc 走勢
忽然死亡

其實都畀 -O-O 過左
與我無關下周上得啦呱...

新人唔拆開嘅話 Jeffrey YEAHS一直播 即係Marf得銅
69h 發表於 2023-10-4 15:31

Nancy
一陣 YE AHS會唔會又話唔參與播放率獎項㗎

所有歌手入場都要整句「來來來來繼續唱吧」(Worst Lyrics of 2023)
LushKillYourMus 發表於 2023-10-4 21:52

我有時 會查你手機:

浮床
9字歌上唔到機會又大左

開 show
YE AHS 死位?

凡星, 神明, 螢光

一日三首仙女無限播, 仙女一向受903支持
Willjohnson 發表於 2023-10-6 16:47

首歌叫光...

小白報榜style係播歌之前講好長嘅tag
hamster 發表於 2023-10-7 12:20

咁多年都係咁
===
193 四台上榜
終於洗榜

即係表示抽會功成身退, 而星戰甚有可能10>1。至於本月餘下冠軍席位, 陳伯同AGA/Eason應該係穩膽。 ...
EricC2021 發表於 2023-10-7 13:30

星戰五甲都無喎

光b 兩台上榜!

不准你咁話光b
sexykaren 發表於 2023-10-8 13:06

光b有2 plugs 㗎