返回列表 發帖
佢係咪扮緊阿燥?lol

我估佢個show既Concept係將唔同歌分part
阿樂-快樂(My Way、羅賓、Do What You Want......)
阿愁-愛情(老了十歲、櫻花樹下、Hurt so bad......)
阿燥-控訴(不吐不快、缺、披星戴月......)
阿驚-生死(P.S. I Love You、靈魂相認、井)
阿憎-迷幻(迷失表參道、騷靈情歌、最卑微的願望......)
乒乓-翻唱(降兩度)

講真,twins跨年個次都冇咁難買,難道張敬軒比twins人氣仲高?之前twins加場個場賣咗成個月先售罄 ...
lightupmylight 發表於 2018-3-28 14:37

個絕望坐位表,睇完都唔會覺得易買,況且買到既大多都係排通利個啲,售票網係一直busy

Dahlia 2最新曝光曲目:黃色大門

我諗Dahlia 2 應該都會係女歌手歌
因為要配合番降兩度吖嘛

唔知邊首 ...
uponand 發表於 2018-4-2 21:10

邊度講黃色大門架?如果係就正
岩岩903訪問爆左首李玟既下次小心

仲未有終極加場呢幾隻大字,買唔買19號好

11-19?????
JayantL 發表於 2018-5-4 14:11

9場?一定好多吉位

只係希望買到兩張飛!

好似個台幾靚wor
仲要tag煎煎首歌
JayantL 發表於 2018-6-8 18:55

GIN GIN可以用番個台,幫環球慳番筆

佢而家個樣好似唔係好自然咁
唔知係咪塊面肥左 / 髮型關係
masterdragon 發表於 2018-6-11 22:42

係咪打botox打得太多lol

不過軒之上次個台好hea下
可能啲飛賣得唔好要慳皮
JayantL 發表於 2018-6-13 18:54

上次個個合辦嘛,budget cut左一半

今晚嘉賓容祖兒唱笑忘書?
kenvincy.cn 發表於 2018-6-14 17:31

Who said?

乐坛风云 發表於 2018-6-14 20:06

個台好似好細,無乜特別咁

有場刊咁重本
stephybest 發表於 2018-6-14 20:02

14年都有場刊

其實有無啲咩驚喜既自己歌?定係都係個啲?

祝佢flop到地核啦,chisin,咁样消耗自己储落d本钱,逼fans脱粉路人转黑啰。越来越失望,离我印象个张敬轩 ...
54320笨 發表於 2018-6-14 22:37

Bye bye,好行夾唔送

揀歌都好差囉其實,大把side既都唔揀
stephybest 發表於 2018-6-15 00:32

都係啲聽左600萬次既歌,開始好討厭羅賓、青春常駐

跟本個演唱會就好應該分阿樂、阿愁、阿憎、阿驚、阿燥、乒乓 6part
乒乓 (降兩度人妖part)
1.個堆快歌medley
2.留低鎖匙/你救哪一個/婚紗背後
3.女神/勞斯萊斯/男孩像你
阿愁 (sad歌part,用side track同hit歌梅花間竹咁唱,同埋開場其實side d都無所謂,因為大家仲未會嫌悶)
4. 單打獨鬥/男孩最痛
5. Hurt so bad/斷點/無能為力
6. 感情用事/悲劇人物/病況
7. 我的天/春秋
8. 不吐不快
阿憎 (藝術歌part,用黎表示自己藝術家既感覺)
9. 天堂有路
10. 隔夜茶/悔過詩
11. 蟬+酷愛
12. Blessing
阿驚 (生死歌part)
13. P.S. I love you
14. 井
15. 靈魂相認
16. 預言書
17. 笑忘書(嘉賓唱)
阿燥 (講成長,唱成長三部曲)
18. 缺
19. 不同班同學
20. 青春常駐
21. 天才兒童1985
22. 叮噹可否不要老
阿樂 (快歌part)
23. Make me proud
24. 願望樹上
25. 曝光
26. Do what you what+ My way
Encore
27. 騷靈情歌
28. 過雲雨
29. 黃色大門/囍帖街
30. 塵埃落定
31. 雪花抄
32. 櫻花樹下

以上rundown純粹FF,平衡到藝同商業,亦有啲元素取自而家個rundown
我都想張軒好,不過今次好似差咁啲

太子妃唱深宫计主题曲
kenny211 發表於 2018-6-15 21:11

去人地演唱會做嘉賓唱自己歌都幾搞事

其實降兩度排曬舞一定唔會cut架啦,唔好天真啦

如果要視后,我寧願要另一位胡視后啦!
識唱歌,又有壓台感
daniel1136 發表於 2018-6-17 20:20

胡杏兒?are you kidding me?????

點預佢地啊...WYMAN幫佢地填既歌根本都無人識
wewa1001 發表於 2018-6-18 13:56

跟蹤你都有人識呱

其實Encore唱下緋麗榭少年、風起了會死架咩?
出左碟既歌又唔唱,煲醋咩

連登有人話今晚hins話舊公司仲有18首歌未推出
sam6a 發表於 2018-6-19 00:39

咁多年都唔出等咩

好想聽襯呀!單身都可以更自信的做人

https://m.youtube.com/watch?v=QlSR35RJs0I

2:04 真係每次睇每次都覺得好笑

Joey完全想幫張軒出櫃lol