返回列表 發帖
KPOP 而家主力只係聽 T-ara

韓綜都係睇 RM 同無挑 仲要係得閒先睇下 我對韓國嘢開始無咩興趣

少時只愛Jessica
有樣有身材又識搞生意
而家無啦啦無左距真係saddest
nicknicknick 發表於 2014-10-13 19:09

記得 Kara Tara 有人離團個時
班 SONE 就會走出嚟吹到少時幾團結,乜嘢 WE ARE ONE,點知而家就咁

Tara fans here

如果 Tara 係韓國唔再出歌 我應該會正式咁唔再聽任何韓文歌

今晚 sbs festival award

係咪歌謠戰?

SBS歌謡大戰 2045開始
SBS直播LINK:
SugarFree 發表於 2014-12-21 18:58

開左兩條 link 而家都係播緊 Tara

jesus christ......完全唔知開始左,以為係HK時間,搞到睇唔到皇冠......
SugarFree 發表於 2014-12-21 20:26

Tara 未出場呀
係頭先未播啲網主扮 Tara 既片咋

本來諗住都聽下新城 而家直程熄左佢
睇歌謠大祝祭算
mamakin 發表於 2014-12-26 19:38

KBS 年年都悶到唔想睇
今年開都廢事

智妍 BB

呢期好鍾意 RED RED RED

RED係咪泫雅果首
mamakin 發表於 2015-3-24 23:01

呢首都鍾意
但我講係 SM 新團 RED VELVET , JOY 好靚女

Happiness 同新歌Ice Cream Cake 都唔錯
mamakin 發表於 2015-3-24 23:04

係唷,幾睇好佢地會上到位
然後 Davichi 首新歌又係好好聽

Davichi 好似做極都唔係好紅咁
mamakin 發表於 2015-3-24 23:11

間公司唔識推人 加上兩個都唔係特別靚 所以唔紅

小道消息話朴春同YG唔續約
mamakin 發表於 2015-4-13 18:22

都預左 2ne1 會單飛 mode

CL 好明顯係會被捧既對象

本帖隱藏的內容需要積分高於 550 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
mamakin 發表於 2015-4-23 20:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****

佢地班fans真係世界級
伯賢同泰妍拍拖都要比班fans鬧
連泰妍既 ...
mamakin 發表於 2015-4-23 20:31

包括我都叫做留意左幾年 KPOP對 EXO 既好感真係 0

除左個別成員好似燦烈 同 DO 咁

沒關係 DO 做得幾好
Wonders 發表於 2015-4-23 20:37

YESSSSSSS

有驚喜唷 CHEN 個首 OST 都幾好聽

我比較鍾意燦烈 & 伯賢
中國成員就唔洗講x_x
我都幾鍾意DO做沒關係

CHEN唱歌幾好聽 果首OST我都成為LO ...
mamakin 發表於 2015-4-23 20:39

伯賢自從泰妍個單嘢就無咩好感 LUCHEN 唱歌係唔錯 其實我唔知 EXO 有邊個唱歌好聽 LOL

ANYWAY 本身覺得 HANI 好姣 但睇耐左又覺得佢係可愛
同埋推介 THE ARK 呢隊新女團

因為我留意EXO之前已經唔係幾鍾意泰妍
所以佢兩個拍拖 我都冇乜感覺
泰妍唱歌係好聽 但係佢比人既感覺幾 ...
mamakin 發表於 2015-4-23 20:57

自從 JESSICA 離左隊對少時既好感又係跌到去零 ..唔係因為我鍾意 JESSICA (本身無咩興趣)

而係好唔鍾意佢地成班扮到自己好團結但最尾又係咁
我真係唔信如果佢地大家當大家係好姊妹根本唔會咁

呢隊應該係近年最有實力個隊既新女團
個啲咩 AOA APINK 真係睇到好厭

對AOA真係冇乜興趣 雖然首miniskirt幾正
我飯APINK 所以又唔覺得厭
但女團真係有啲青黃不接
少時 ...
mamakin 發表於 2015-5-2 23:40

APINK 再玩清新我會 ZzZzZzZzZz 歌係好聽,但係某幾位成員一賣可愛真係好想打 _ 佢