返回列表 發帖
我去sogo 成日食
「一個set B/set E 吖唔該,多醬」
matthew1990 發表於 2016-2-3 18:54

揮手 有時加多個韓國熱狗然後返去狂加茄汁同埋個薯餅都正

洋蔥薯餅 勁好食
matthew1990 發表於 2016-2-4 17:29

講完又想食返 好耐無去食了

去過好多次sogo嘅 表示未食過
喺邊樹㗎?
kayzzz 發表於 2016-2-5 01:04

係 SUPERMARKET 個層 (洗唔洗組團去 由 RUBY 帶領 <3)

啊 即係都係 匠工房秀吉,我以為有另外一個地方有 韓國熱狗
kayzzz 發表於 2016-2-5 01:20

同一間來的
早幾日係旺角 肥蛆隔離都有間新既韓國嘢 有魚糕、韓國熱狗 (個人認為太甜)

揾日去試下先 次次經過都因為sogo太逼 自動ignore咗間舖
kayzzz 發表於 2016-2-5 01:30

但唔知而家水準點了 都有一大段時間無食過 (通常行開都會去糖街車仔麵多啲)

食完自助餐好飽好開心
matthew1990 發表於 2016-3-3 23:09

邊個請你食咁開心呀

BBQ 既 SHARP SHARP 正呀

召喚住港島個邊D親友們

北角間大江戶正嗎
屮SiU霖屮 發表於 2016-4-5 17:38

未食過但知好貴

已食x_x
好普通 完全唔植個價
屮SiU霖屮 發表於 2016-4-8 16:45

做咩唔上網 open rice 下先
啲食評都好差喎

北角有咩好食

有間係七姊妹道,食瑞士汁雞脾為主,可以配飯、小食等等,超好食,又平,勁推
然後食下午茶仲有新釗記,勁多 TVB 人都會去,個炸雞脾又係好正

如果食晚餐,和富道有間潮洲嘢唔錯,再唔係城市花園樓下 OSCAR 開個間都得,
其實好多好食既嘢都無哂,比哂啲大企業開哂,RIP

至於渣華道街市,有次食新寶都跌哂 WATT 又貴。

乜唔係砵仔糕咩

買個韓式拌飯外賣

但個間嘢乜韓式辣醬都無比,落去拎返個時話,吓,個醬係石頭飯先用到 ... Ummmm
可以 Blacklist <3

邊間?

廣運城對面有間疑似家庭式既韓國野幾好食
(嗰陣番工食日同同事去食) ...
matthew1990 發表於 2016-7-31 20:47

呢間超級好食!!!!!!!!!!!!!!! <3 成日食

今日試左新嘢 係添好運隔離個間 但唔知乜名

咁實則個飯好唔好食?
matthew1990 發表於 2016-7-31 21:44

個飯好難食 

但港運城對面個間堅正

古月好好食

@matthew 去開北角一定要食

KFC 於9月1日起,推出兩款日式火鍋「關西風味牛肉鍋」及「和風海鮮湯鍋」

...
一個小子 發表於 2016-8-29 19:38

我睇錯左聞西

同我妹妹好近嘎
matthew1990 發表於 2016-8-29 17:30

真心好近

dirty minded
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-29 21:48

#經常的