返回列表 發帖
如果佢 Rundown 有回來我身邊

我會好努力咁撲下山頂位!(其實想想地睇山頂但搵唔到人,好多人都無咩興趣)

我有興趣架
不過堅係搵唔到飛囉 (除非牛牛)
masterdragon 發表於 2016-8-22 22:48

好多睇完 TOUCH MI 話好悶唔想睇

其實touch mi比起之前兩次係悶
但有得睇我都想睇, 都係想聽佢唱D未聽過live既歌  ...
masterdragon 發表於 2016-8-22 23:36

係呀,同埋想入場感受下個氣氛

個 RUNDOWN 正呀

佢班耶粉咁大愛包容,一定會無事
其實一個歌手無咗把聲,都仲有成個人睇,或者有一大班人覺得好似探病咁,但歌手最需要都係呢班入場觀眾既支持,
叫佢退飛反而會令佢無乜信心,入場個班應該要合唱得更加大聲/比多啲支持佢,先會真正幫到成件事

捱埋呢兩日 (佢講到咁肯肯定唔會退飛)

希望佢 20 號好好休息下

佢應該唔會取消
除非完全無聲
其實個演唱會仲有好多野睇
佢精神都OK 跳都無問題

今次入場多左份意義
唔 ...
JasOh103 發表於 2016-9-18 10:30

同埋佢都出道咁多年,演唱會都開咁多次,根本唔洗太擔心自己班死忠嘅忠誠度,無咩人真係會要退飛
但我唔希望佢今次完咗會搞到佢把聲比以前更加差 :(

睇到好多人落井下石好心痛
佢要承受既真係好多
佢對自己要求咁高 為左個show操到咁行
咁有誠意去排個rund ...
JasOh103 發表於 2016-9-18 11:54

病咗真係好難講,好明顯佢已經控制唔到自己把聲,你話好似陳奕迅食煙食到爛聲就抵死啫,
但落井下石個班好多連飛都無買,你話入完場覺得呢個歌手真係做得好差要回水就話,
如果連飛都無買就咁係網上攻擊真係好弱智 LOL

上次丁太break完就病住唱最尾2場。 希望sammi 唔好一放鬆就病得更勁
Nathan 發表於 2016-9-19 12:54

容祖兒都係 Break 個兩日病病地,癲咗兩日

去到一月一直頭收了皮