返回列表 發帖
45歲的陳慧琳多年來樂觀努力,完全幸福女人人辦。2018年Kelly又開始錄歌、可能再開演唱會等,亦是結婚十周 ...
Jacz 發表於 2017-12-21 11:34

又係搵雷頌德...又唔改編曲唱個堆歌...
佢明知FANS想聽乜野...夾硬換做得一兩句既MEDLEY...08 同 15年演唱會既歌90%都一樣
當"我敢去愛"都係SIDE TRACK既時候...真係期望唔到任何野...
唔換左個製作團隊~佢不如都係番去繼續湊仔啦

2011年香港G夜有七八成,本來香港站無打算咁快開而且是臨時執到2月底噶期,1月先嚟開始售票已經算好 ...
lashun09 發表於 2018-1-19 01:18

香港G夜我有睇 $90蚊坐第9行...入座率真係麻麻地  但其實上次都幾好睇啊...
可能個次賣得太差 紅館一路唔批期比佢...上次都係臨時執期...賣票時間勁短...

mychart- 發表於 2018-6-13 16:46

無KELLY既XD
    不過多數都應該有GIGI

四場麥花臣都唔爆, D歌愈黎愈難聽, 仲話再開紅館 LOL 笑死人咩
chkalu 發表於 2018-7-24 10:25

睇住佢人氣係2012高位一路跌到宜家 無人記得佢咁滯
    華納過左太陽後 人氣直線插水...
    國語碟超難聽...
    不如都係轉會啦...

長頸暗星麥花臣都拖好耐先爆
Frankiekiekie 發表於 2018-8-6 23:06

仲要係特價飛先塞爆

覺得環球多數會出碟XD

到現在 軒仔仲係未唱得好潛水 尋日潛水都仲有走音既情況出現
rfv123 發表於 2018-10-25 10:29

其實佢琴日狀態唔好~戴哂頭盔話轉天氣哮喘發作
    夜晚開live都咳過唔停...
    首歌佢都講明唔係做黎唱live用~

不過係mark lui心目中side cut 出一兩首就夠 mark lui嘅喜好真心悶
    上次同大型k卡ok冇分別 唔計 ...
misterben111 發表於 2018-11-26 09:12

如果三首勁歌金曲都唱哂...我唔會買飛...聽到都覺得煩...浪費哂時間 不如唱下逆時光/SHIRLEY 呢D好過啦