返回列表 發帖
佢講o左下一 plug 係 "快歌",
希望係讀音 "照" o個首啦~ (如果環球的策略冇臨陣改的話)

我有 d 失望的係 <好風如水>
可能我聽覺唔多好, 唔係好聽到Gin唱緊乜…… d 字好難聽清楚 = =
搞到 ... 好眼訓 @@

有冇人買左deluxe?
知唔知換票證點樣換飛?
loowee 發表於 2017-9-8 15:13

到音樂會 (會展) 臨入場之前換張 "真飛" ... ...
上次 BeGin 都係咁

free seating的
lblemon 發表於 2017-9-8 15:45

想坐好 d o既位或者易有連位就早 d 排 = =

我懷疑開埋場live之後真係會出隻 Live More In The Moment ...
佢收起o左隻 <和每天講再見> 同 W 字頭的歌手合唱的版本未出 (Gin的ig 出現過呢個資訊)~~~~~~

好風如水個bgm醜到。。。我個朋友話睇到眼矇,我就覺得勁似細胞分裂
stephybest 發表於 2017-10-7 16:45

直頭個 music 都好似係細路玩的 casio keyboard 那種聲 ... ...
我成首都打冷震

Gin Lee話未必會再拍其他歌MV
同埋音樂會只出Live CD
Btw 會出黑膠
fifty1205 發表於 2017-10-22 17:05

出隻 <Live MORE in the Moment>~
收錄埋 d 合唱版, remix, 天變地變情不變再加埋 live version

新年願望: 曌 The Remixes EP
01. 曌 (Come Celebrate! Remix) featuring Kelly
02. 曌 (Come Dance With M ...
boy4dudes 發表於 2017-12-31 23:13

03 笑o左
Granny ...